RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Фортуна на їхньому боці: топ-5 знаків зодіаку, яких у 2024 році чекає підвищення на роботі

Астрологи, які раніше розповіли, кому Рік Дракона готує екстремальні зміни в житті, вказали на п'ять знаків Зодіаку, які у 2024 році отримають фантастичний шанс досягти кар'єрного зростання та фінансового добробуту.

"Апостроф" розповідає, кому із зодіакальних сузір'їв наступний рік дозволить досягти успіху в кар'єрі.

Читайте також: Готовимось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Овен

2024 року для Овнів, які працюють у сфері туризму чи обслуговування, відбудуться кардинальні зміни. Вищі посадовці та колеги поважатимуть вас та захочуть працювати з вами. З березня по квітень 2024 року ви можете отримати підвищення по службі або збільшення зарплати. А якщо ви хочете змінити роботу, то серпень - найкращий місяць для цього. Також, у вас можуть з'явитися можливості для кар'єрного зростання у листопаді та грудні 2024 року.

Близнюки

Усі попередні зусилля Близнюків будуть винагороджені у 2024 році. Ви зможете швидко виконати всі завдання, що стоять перед вами. З кінця березня до кінця квітня Близнюки можуть отримати підвищення по службі. Водночас, у період з березня до початку жовтня ви можете отримати нові можливості для працевлаштування. Якщо ви хочете змінити роботу, це найкращий час. Щоб уникнути проблем наприкінці року, необхідно зберегти добрі стосунки з керівництвом.

Рак

З настанням 2024 року Раки можуть заручитися підтримкою своїх колег і з їх допомогою досягти успіху. Ви можете отримати підвищення по службі. Намагайтеся уникати конфліктів із колегами, щоб не нажити заздрісників.

Лев

Новий 2024 рік стане чудовим часом для кар'єри Львів. Протягом липня та серпня для вас відкриються великі перспективи. В останній місяць року може відбутися зміна роботи і на вас чекатиме хороша посада й вища зарплата.

Терези

Цей рік може принести Терезам багато нових можливостей. У березні та квітні ви можете пережити злети та падіння. А через завантаженість ви можете подумати про зміну роботи. До кінця року ви впораєтеся з усіма труднощами й завданнями, і зможете вирушити в заслужену відпустку.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Минуле постукає у двері: три знаки Зодіаку в листопаді отримають шанс вирішити давні проблеми

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року