RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Темрява для Путіна згущується: астролог дала прогноз до лютого 2024 року

У той час як деякі астрологи заявляють, що Путіну залишилося пів року, інші стверджують, що на російського диктатора чекає складний період.

Про це написала астропсихолог Ірина Звягіна на Facebook-сторінці.

Вона згадала "особливий рік", який започаткував правління президента РФ. Тоді в серпні відбулося затемнення, на яке астрологи всього світу чекали з великим побоюванням. Саме за два дні до нього Єльцин оголосив Путіна своїм наступникам.

Коли Єльцин 31 грудня 1999 року підписав собі відставку, це був день транзиту Меркурія по 1-й градусу Козерога, однієї з Точка Овна, громадського резонансу. Плутон у цей час був у поєднанні з Хіроном. Це означало, що далі буде дуже дивна гра. Можна припустити, що "двійники" Путіна вже тоді були закладені поєднанням Хірона – символу двоїстості президента РФ.

Читайте також: Переворот чи ліквідація? Астролог розповів про подальшу долю Путіна та Росії

"Зараз по транзитах у нас продовження цієї історії. Це коли темрява згущується, точних аспектів стає більше, і йдуть резонанси та з картою призначення путіну, і першої інавгурації, і гороскопом Росії. Тут знову ті ж фіксовані знаки, але "колода тасується" по-іншому. Листопад 2023, потім лютий 2024, це будуть важкі місяці. Подивимося, "підуть" путіна або призначать йому двійника-наступника, але динаміка для нього вкрай негативна ", - пояснила астропсихолог.

За її словами, це є знаком того, що не лише Україна, а й увесь світ залучені до боротьби зі Злом, яку неможливо перечекати, є лише один шлях – перемогти.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, війна між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо переговорів та кардинальних змін у РФ

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни