RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

На них проллється "грошовий дощ": чотири знаки Зодіаку розбагатіють до початку 2024 року

Астрологи, які визначили найнегативніших людей за гороскопом, назвали чотири знаки Зодіаку, які до кінця 2023 року раптово розбагатіють та стануть успішними, навіть якщо їм до цього не щастило з грошима. Йдеться про Діву, Терези, Водолія та Рака.

Про це повідомляє Knowinsiders.

Читайте також: Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Діва

До кінця цього року Дів очікує великий прибуток на роботі, особливо у сфері нерухомості, а також очікується успішна співпраця. Крім того, гроші можуть принести хобі. Цей знак Зодіаку захоче змінити імідж та покращити якість свого життя. Проте астрологи попереджають, що краще уникати великих інвестицій у грудні.

Терези

Репутація Терезів, як і доходи, значно зростуть. Молодий місяць значно покращить фінансове становище і відкриє нові можливості в бізнесі. Однак астрологи рекомендують дбайливо ставитися до витрат, а також продовжувати старанно працювати.

Водолій

Водолії до кінця року отримають велику фінансову винагороду та визнання на роботі. Ідеї успішно втіляться в життя, а також може бути просування кар'єрними сходами. Також Водолії можуть отримати грошову підтримку від свого романтичного партнера, включно з подарунками.

Рак

У Раків, особливо які заробляють через Інтернет, значно підвищиться заробіток. Також буде до кінця року сприятливий період для інвестицій. Крім того, Раки нарешті зможуть дозволити собі різні розваги, чого не вистачало останнім часом. Астрологи радять у цей період стежити за тим, що їдять, оскільки є ризик набрати зайву вагу.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять найввічливіших знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Завжди шукають "єдиного": астрологи назвали самотній знак Зодіаку

Настане "чорна смуга": 2024 стане роком депресії для п'яти знаків Зодіаку

Є шанс зірвати джекпот: трьом знакам за китайським гороскопом у 2024–2026 роках посміхнеться Фортуна