RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Наближається 666-ий день війни: нумеролог розповів, що він принесе Україні та Росії

Через місяць, 21 грудня, буде 666-ий день повномасштабного російського вторгнення. У езотериків ця цифра вважається "числом диявола", тож цього символічного дня окупанти можуть готувати своєрідне жертвопринесення, в тому числі й у самій Росії.

Про це повідомив нумеролог Владислав Грицай в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз".

Читайте також: Його дії страшні, але тупі: нумеролог показала, як Путін використовує "магію" цифр

За його словами, ця цифра символізує темну сторону людини. 666-ий день війни буде іспитом, коли в Росії відбудеться "день жертвоприношення", до якого вже триває підготовка. Вона почалася 11 листопада. Зокрема, вже почалося загострення "шизофренії": люди, які не можуть подолати в собі світло і темряву, почали активізуватися. Наразі у росіян йде внутрішня перебудова, коли потрібно визначитися, з ким вони – зі світлом чи з темрявою.

На думку нумеролога, для Росії це буде день символічний, коли вони захочуть принести багато жертв. "Московський демонічний режим" буде здавати іспит перед своїми "темними силами", - каже Грицай. Він прогнозує, що з 21 по 24 грудня в Росії будуть масові вбивства, а також можливі обстріли України.

"У цей період - 21 по 24 грудня - дуже важливо дивитись, що буде відбуватись в Московії. Бо якщо темні сили не приймуть ту кількість жертв, то жертвоприношення, яке було обіцяне московським режимом вже давно, то будуть дуже великі зміни... Недостатня кількість жертв може запустити жертвоприношення в самій Московії і ми будемо бачити, як піднімаються конфліктні ситуації між народами самої Московії", - розповів Грицай.

Крім того, як зауважив нумеролог, українці бояться, що війна затягнеться, що "кинуть" з допомогою, і цими страхами користується Росія, адже їй потрібно, щоб українці втрачали віру у перемогу.

"Коли ми дивимось в майбутнє, ми дуже часто забуваємо про те, що є наше минуле. Наші предки, які пережили Голодомори, пережили війни, які зуміли сконцентруватися в деякі періоди життя і змогли дати життя нашим батькам. Українці, чому ми круті? Бо коли відбувається якась х**нь, ми, насправді, можемо об'єднатись. Але ще крутіше те, що ми можемо відноситись до життя не те, щоби легко, це мабуть дуже цинічно звучить зараз, однак гумор, який вбудований в нас, він, насправді, дуже часто нас виручав. Ще більше того, гумор - це символ того, що ми маємо дуже сильну інтелектуальну здібність. І ми виживимо", - резюмував Грицай.

Раніше ми публікували прогноз екстрасенса, коли буде великий відступ росіян та переговори щодо закінчення війни.

  • Вас може зацікавити:

Чи закінчиться війна в найближчі три роки? Прогноз мольфара та головної відьми України

"Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

Все йде до фіналу: відома тарологиня дала новий прогноз про завершення війни