RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Його дії страшні, але тупі: нумеролог показала, як Путін використовує "магію" цифр

Одна з особливостей політики російського диктатора Володимира Путіна - залежність від "сакральних" дат та чисел, тобто від нумерології. Під ці прогнози він підлаштовує дату чергового терору у бік України.

Нумеролог Оксана Шевченко повідомила на своїй сторінці у Facebook, як саме Путін використовує "магію" цифр.

Читайте також: Звільнення Луганська, Донецька і "новий господар" в Криму: таролог дала новий прогноз щодо закінчення війни

Вона наголосила, що прорахувати майбутнє дуже важко, адже все зав'язано на енергії людей. Вона змінює вибір, а вибір - енергію. Тому майже неможливо зпрогнозувати майбутнє всього світу, чого вимагає кремлівський диктатор.

"Кожна дата має свою енергетику. Це правда. Але ця енергетика короткочасна. Назавтра вона змінюється. Можна скористатись одною добою для якогось поштовху, але для довгострокового розвитку це утопічно. Більше того - найпотужніше завжди має після себе відкат в пасивність задля відновлення витрачені енергії... Що робить п*ня? Тупо використовує короткочасну енергію одної дати. Це призводить до апокаліпсичного ефекту. Але без гарантійного досягнення", - попередила Шевченко.

Нумеролог назвала ці дії Путіна "страшними, але тупими". Вона також показала, як саме президент Росії вирівнює числа:

24. 02. 2022

6 2 6

8 8

16.

"Вирівнюємо кожне число до девʼятирічної системи( 24=6, 2022=6), тобто головне, щоб відбулась "зеркалка". Місяць - робоче додаткове число, яке використовуються, як математичне поєднання. До двох дзеркальних чисел почергово додається робоче число. Тобто до першої шістки додаєм двійку (число місяця) і до другої шістки додаєм ту саму двійку. Отримуєм дві вісімки. При сумі вони дають 16", - пояснила Шевченко цей розклад.

За її словами, число 16 має руйнівні силу за енергетикою. У картах Таро - це "Вежа", яка означає руйнацію, коли відбуваються дуже болючі зміни. Такі ж самі розклади випали на дату агресії на Ізраїль з боку ХАМАС:

7. 10. 2023.

7 1 7

8 8

16.

"Навіть по цій дикій розумовій патології можна побачити звідки стирчать ноги в обох випадках. Але ж короткочасний ефект. Вражаючий руйнацією. Але без продовження. Така потужна енергія не буває довготривалою", - наголосила експерт.

Як зазначила нумеролог, за логікою президента Росії, наступні жахливі події у світі він може влаштувати 25 жовтня, коли теж випадає число 16. Але Шевченко зауважила, що подібні дії обернуться проти Путіна.

"Використана зі злом енергія дня так чи інакше повернеться бумерангом. Будь-яка дія, будь-який крок, вчинок завжди має оплату", - додала вона.

Нагадаємо, астролог назвала рік, коли закінчиться гаряча фаза війни і відбудеться повна деокупація України.

  • Вас може зацікавити:

Кремлівський прогин: чому Путін розшаркується перед Сі

Станеться щось грандіозне і це принесе добрі новини: тарологиня дала новий прогноз про закінчення війни

Голова РПЦ заявив про "божественне" походження ядерної зброї