RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Коли звільнять окуповані РФ території: астролог дав прогноз на 2024-2026 роки

Астрологи стверджують, що з часом як інтенсивність обстрілів з боку Росії, так і кількість смертей від них, знизиться, зокрема на окупованих територіях. Очікується, що у 2026 році - зійдуть нанівець.

Про це розповів астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку

За його словами, терор цивільного населення знижується зараз, наприкінці другої половини 2023 року. Така ж тенденція очікується на 2024 рік. Це продиктовано астрологічними аспектами.

"Восени в знаку Зодіаку Скорпіон 2023 року були Марс (планета війни), зараз Сонце знаходиться. Також було затемнення восени - Скорпіон проти Тельця. Скорпіон означає смерть, Телець означає життя. Ось зараз знак Зодіаку Скорпіон - природа вмирає. А Телець - це травень, він пов'язаний з квінтесенцією життя. Тому зараз у політичній площині і в соціально суспільній площині чиниться боротьба між ідеями боротьби та ідеями миру. Наприкінці листопада тренд вбивати буде знижуватися. У січні не буде жодних планет в Скорпіоні. Також Плутон (управитель Скорпіона) виходить на пів року з Козерога. Це означає, що з січня війна буде відбуватися, але дуже сильно знизяться кількість смертей та небезпеки", - зауважив астролог.

Він наголосив, що у подальшому терор Російської Федерації цивільного населення на окупованих територій буде знижуватися у 2024 році. Тобто буде не такої інтенсивності. Проте терор продовжиться і в 2025 році. За прогнозом, повністю зникне у 2026 році, додав Олексій Кириченко.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року.

  • Вас також може зацікавити:

Світ настане за кілька років: астролог дала прогноз щодо війни в Україні

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни

Переворот чи ліквідація? Астролог розповів про подальшу долю Путіна та Росії