RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Росія зменшиться у розмірах: астролог розповіла, які будуть зміни у світі найближчими роками

Світ до 2026 року проходитиме перевірки, ці роки йдуть кармічні. Після чого прийде новий світ, нові люди народжуватимуться з іншим мисленням.

Про це розповіла астролог та нумеролог Вероніка Леончикова.

Читайте також: У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку

За її словами, світ перебуває в матриці, яка має безліч варіантів подій. Оскільки зараз відбувається багато конфліктів, це свідчить про те, що світ потрапив у негативну лінію подій. Проте зміни можуть призвести до позитиву.

"У 2023 році енергія руху, відбулася і вже відбуваються великі зміни, і все тільки наростає. До 2026 року відбуватимуться перевірки, ці роки йдуть кармічні. З 2026 йде новий світ, тому що в сумі дає нам 1 - там уже все по-новому буде, нові люди народжуватимуться з іншим мисленням", - повідомила фахівець.

Астропрогноз для світу

За прогнозом, у Франції та Греції очікуються великі труднощі, руйнування й кризи. Туреччину чекають два кармічні роки, далі стануться зміни, які відмотають назад у часи Османської імперії. У 2030 році можливий переворот, проте можливо заворушення раніше.

Вірменія та Азербайджан вестимуть подальші конфлікти, іншим країнам не буде часу допомогти.

У США очікуються великі зміни, пік припаде на 2026 рік, ймовірно, кожен штат почне існувати за власними правилами.

У президента США Джо Байдена почнеться новий цикл з листопада 2023 року, за прогнозом буде багато руйнувань. Вона вважає, що він піде набагато раніше, ніж почнуться вибори у США.

Ізраїль із палестинцями поставлять остаточну крапку у конфлікті.

У Китаї також почнуться конфлікти найближчим часом. Країна зі своїми домовленостями може скоротити територію Російської Федерації з боку сходу.

Прогноз для населення планети

Ключовим для кожної людини є бажання заземлитися, адже наше життя залежить тільки від нас самих, а не від того, що відбувається у світі. Кожен повинен перебувати у контакті з собою.

"Якщо у вас зараз період, коли виникають проблеми на проблемах, тоді на вас впливає ситуація у світі, ви знаходитесь в турбулентності. Ваше завдання допомагати, робити "добро", але не впускати нічого в себе, у своє тіло та розум. Для багатьох людей ці останні два роки були повні нових можливостей, зростання та розвитку. Хто справді цим скористався - йде за позитивним сценарієм. Але не забуваємо, що 2024 рік - це аркан справедливості, і буде найсильніша розплата для кожної країни по-своєму", - додала астролог.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року.

  • Вас також може зацікавити:

Мир настане за кілька років: астролог дала прогноз щодо війни в Україні

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни

Переворот чи ліквідація? Астролог розповів про подальшу долю Путіна та Росії