RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дракон принесе успіх і здійснить всі бажання: щасливчики року за китайським гороскопом

Астрологи, які раніше складали гороскоп на грудень, розповіли, яким п'яти знакам китайського гороскопу найбільше пощастить у 2024 році – у рік Дракона.

Про це повідомляє The Chinese Zodiac.

Читайте також: У них найбільше шансів: хто зі знаків Зодіаку одружиться у 2024 році

Мавпа

У 2024 році люди під цим знаком відчують на собі успіх у багатьох сферах у житті, особливо у різних починаннях. На них чекають нові можливості та визнання від начальства на роботі. Особливо сприятливий місяць для Мавп – жовтень.

Щур

На людей під цим знаком китайського гороскопу чекає активний, продуктивний рік, у якому багато ідей зможуть реалізуватися. Також є великі шанси зустріти одиноким Щурам своє кохання. Березень, червень та вересень будуть найвдалішими місяцями.

Півень

Півнів чекає фінансовий успіх і просування кар'єрою в новому році. Особливо вдалим місяцем у представників цього знаку буде грудень.

Змія

Усі цілі, які Змії поставлять собі на початку 2024 року, вони зможуть досягти. На них також чекає ідеальна гармонія у стосунках. Особливо вдалими будуть перші чотири місяці та серпень.

Дракон

Дракони у свій рік будуть справжніми улюбленцями удачі. Дуже важливо на початку року скласти хороший план та забезпечити собі ретельну організацію, щоб був успіх усі 12 місяців у всіх сферах життя. Особливо вдалий місяць - квітень.

Раніше ми публікували гороскоп партнерства для кожного із знаків Зодіаку на 2024 рік.

  • Вас може зацікавити:

Ідеальний час для нових планів та ідей: гороскоп на кінець листопада

Рік Дерев'яного Дракона: НБУ вводить в обіг нову монету, відео

Дракон любить сміливих і відповідальних: що принесе 2024 рік всім знакам Зодіаку