RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Таке буває раз у житті: 2024 рік стане доленосним для п’яти зодіакальних пар

Астрологи запевняють, що 2024 рік багатьом зодіакальним парам запам'ятається на все життя, адже підштовхне до доленосних рішень і в підсумку стане новим етапом у житті.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Читайте також: Завжди креативні та кмітливі: три знаки Зодіаку, які не бояться нового досвіду

Риби і Близнюки

Новий рік обіцяє дивовижну романтичну подорож для цієї пари. Хоч початкова невизначеність може лякати, однак астрологи запевняють, що ці знаки зможуть закласти міцну основу для свого майбутнього. Риби і Близнюки за характером доволі різні. Саме через це їхній парі ніколи не буває нудно. Різні особливості навпаки будуть зваблювати один одного наступного року. Рибам буде важливий баланс та стабільність, а Близнюки зможуть стати ідеальними партнерами, адже дадуть необхідну дозу хвилювання й новизни. Близнюки допоможуть Рибам здолати проблеми з самооцінкою. Ці знаки зможуть надихнути один одного на великі починання, вдасться створити неймовірну історію кохання.

Овен і Телець

Ця пара, на думку астрологів, бездоганна. Вони матимуть магнетичну привабливість один для одного, що матиме неймовірну силу. Ці знаки поділяють жагу до пригод та прагнуть до постійного розвитку. Наступного року пара отримає трансформацію, що відкриє багато різних можливостей. Міцний зв'язок вийде за рамки пристрасті. Зірки стверджують, що глибина почуттів стане ще більш безмежною. Стосунки стануть ще міцнішими та тривалішими.

Стрілець і Лев

Гордість Лева та азартного Стрільця зможуть створити дивовижне полум’я пристрасті. Це - два вогняні знаки зодіаку, що гармоніюють з дивовижною синхронністю. У 2024 році очікується вибуховий прояв емоцій. Пристрасть підштовхне вперед з безмежною енергією. У відносинах не буде місця для заздрощів та секретів. Знакам вдасться бути абсолютно щирими та показати партнеру глибину кохання. Астрологи радять пам’ятати про важливість терпіння, необхідність надання один одному особистого простору.

Діва і Терези

З Нового року вдасться збудувати ідеальні стосунки аналітичним Дівам та гармонійним Терезам. Ці знаки відчують дивовижний зв’язок та зможуть створити міцний фундамент. Пара прагнутиме чіткості, ясності та щирості. Варто проявляти емоції та озвучувати бажання. Кохання буде сильне й пристрасне, проте може виникнути проблема, адже Терези можуть занудьгувати в монотонності повсякденного життя. Все тому, що Діва схильна до стриманості, комфорту у будні. Якщо вдасться подолати цю деталь, зірки гарантують збалансоване та повноцінне партнерство.

Рак і Овен

Цій парі важливий спокій та рівновага, без сильних емоцій. Серця прагнутимуть зрілих і стабільних відносин. Очікується, що 2024 року ці знаки зможуть офіційно оформити стосунки та пообіцяють вірність один одному. Вразливих Раків доповнить серйозність і стриманість Овнів. Раки шукатимуть спокійного життя без драм, хоч початок відносин мав жагучу пристрасть. У подальшому вдасться дати міцну основу для тривалого партнерства.

Раніше "Апостроф" розповідав про символ 2024 року, про те, які східні знаки Зодіаку з ним уживатимуться.

  • Вас також може зацікавити:

Кохання тут більше не живе: ці знаки Зодіаку можуть піти на розлучення до кінця року

Будуть шоковані подарунками долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року

2024 рік подарує справжнє кохання: три знаки Зодіаку зустрінуть свою "другу половинку"