RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Кому на Новий рік краще не наливати? Алкогороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи у зв'язку з наближенням Різдвяно-новорічних свят склали алкогольний гороскоп для всіх зодіакальних знаків. У ньому показали рівень стійкості кожного з них у разі вживання спиртного.

Про це повідомляє Knowinsiders.

Читайте також: Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом

1. Діва

Діва за рівнем споживання алкоголю серед усіх знаків зодіаку не має собі рівних. За весь час застілля вони весь час здаються абсолютно тверезими, навіть якщо п’ють безперервно під час їжі. З боку це виглядає так, ніби п’ють просто воду. Через екстравертність Дів обов’язково запрошуватимуть на будь-які світські заходи, тому календар буде переповнений. Зірки радять менше пити Дівам, навіть попри те, що спиртне на них особливо не впливає, адже це загалом шкідливо для здоров'я.

2. Овен

Овен також має винятково високу толерантність до алкоголю. Він відмовляється вірити, що може випити більше, ніж достатньо, доки не вип’є кілька келихів і не помітить жодних змін у тілесних функціях. Тільки тоді почне розуміти свій справжній потенціал. Тоді як у деяких людей обличчя червоніє навіть від невеликої кількості спиртного в організмі, Овни взагалі не відчувають навіть такого побічного ефекту.

3. Тілець

Телець через замкнутий характер п'є зовсім небагато. Він не намагається втручатися в розмови, але завжди готовий приєднатися. Навіть після вживання великої кількості алкоголю Телець виглядає дуже свідомим. Попри це, контролює споживання кількості спиртного.

4. Риби

Коли справа доходить до святкування, Риби зазвичай очолюють список людей, які можуть відзначитися стійкістю і залишитися до самого кінця. Хоч вони можуть бути доволі напідпитку, однак також не втрачають контроль. Коли Риби відчувають, що з їхньою координацією щось серйозно не те, вони достатньо усвідомлюють себе, щоб знати, коли треба зупинитися.

5. Близнюки

У Близнюків велику роль у кількості випитого грає настрій. Коли вони щасливі, то п'ють більше, але коли сумні, то п'ють дуже мало. Незалежно від того, наскільки вони щасливі, цей знак зодіаку завжди повинен нагадувати собі пити та їсти в міру, тому що, коли п’яний, як правило, розказує все, що відбувається в його душі.

6. Лев

Леви можуть випити багато, однак особисто вважають за краще пити помірно, щоб уникнути потенційних шкідливих наслідків надмірного вживання алкоголю. Народжені під цим знаком зодіаку настільки усвідомлюють жахливі наслідки спиртного, що п’ють дуже мало і лише в особливих випадках. Його важко змусити пити більше, ніж він вирішив.

7. Козоріг

Козоріг може запросити друзів поїсти та випити пару келихів для розслаблення. При цьому може пити цілий день і почуватися нормально. Однак, якщо вип'є багато відразу, то неминуче сп’яніє, нічого не помічаючи.

8. Скорпіон

Скорпіони п’ють лише тоді, коли їх запрошує інша сторона, а самі вони не дуже люблять випивати. Цей знак зодіаку може пити максимум п’ять-шість склянок на день. Однак різке сп'яніння настане, якщо це число перевищать. Скорпіон боїться пити, тому що після кожного сп'яніння його організм втомлюється і виснажується.

9. Стрілець

У Стрільців багато друзів, тому вони часто збираються і гуляють разом з усіма, проте погано п'ють. Зазвичай вони п’ють лише після того, як добре поїли, і не надто багато. Стрілець знає, де його сила, тому він ніколи не п'є зайвого, просто п'є трохи, щоб не зіпсувати задоволення.

10. Водолій

Водолій є найкращим із трьох знаків зодіаку, коли справа доходить до насолоди парою келихів вина. Він втрачає контроль над своїм розумом, якщо споживає більше цього. Водолій - дуже балакучий знак, коли в організмі присутній алкоголь. Після випитого більше, ніж хотів, цей знак буде себе картати до наступного ліпшого разу.

11. Рак

Рак одразу стає помітно п’яним від самого запаху алкоголю. Цей знак зодіаку зазвичай тримається подалі від вечірок з алкогольними напоями, тому що він знає, що його толерантність низька. Якщо ж вип'є трохи, то весь день перебуватиме у стані сонливості.

12. Терези

Терези мають найнижчу толерантність до алкоголю серед усіх знаків. Одна лише згадка слова "алкоголь" робить їх п’яними, і це ще до того, як вони починають пити. Терези іноді приєднуються до інших, коли справа доходить до пиття, але стараються якомога менше доторкатися до спиртного.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять найввічливіших знаків Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Настане "чорна смуга": 2024 стане роком депресії для п'яти знаків Зодіаку

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Здатні на "конструктив": топ-4 знаки Зодіаку, що легко сприймають критику