RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Буде домовленість про припинення вогню: астролог розповів, коли в Україні відкриють кордони

В 2025 році будуть зняті обмеження щодо закриття кордонів, особливо для чоловіків. У травні 2024 року відбудуться певні домовленості між Україною та РФ щодо припинення вогню.

Такий прогноз зробив астролог Олексій Кириченко.

Читайте також: "Вся Червона площа буде залита кров’ю": грузинська провидиця розповіла про падіння Путіна і кінець війни

За його словами, у 2023 році планета Плутон, яка означає загрози і домінування фатальної ситуації, яку неможливо змінити, знаходиться в знаку Козерога.

"Ця планета вийде з Козерога у 2024 році, а повні обмеження для Плутона знімуться вже в 2025 році. Це може означати, що в 2025 році будуть зняті обмеження щодо закриття кордонів, особливо для чоловіків", - зазначив астролог.

Вихід Плутону з Козерогу на початку 2024 році, який підсилить з’єднання планет, яке відбудеться у травні 2024 року, астролог трактує як певні домовленості між Україною і Росією, які збільшать лояльність та зменшать категоричність. На його думку, це будуть домовленості про припинення вогню.

За словами Кириченка, багато обмежень буде зберігатися до Дня Незалежності України 24 серпня. Тобто, з кінця літа 2024 року обмеження для українців суттєво зменшаться. Також планети вказують на те, що процеси відкриття кордонів будуть проходити плавно і навколо них буде багато незрозумілого і проблематичного.

"Сатурн вийде з Риб і зайде в Овен влітку 2025 року, а це означає, що ситуація з кордонами стане ясною і прозорою лише в цей час. Також підсилиться планета Уран у Близнюках, яка відповідає за вільне пересування і подорожі", - резюмував астролог.

За словами Кириченка, у 2025 році зміниться також ставлення українців до міграції: стане все менше людей, бажаючих виїхати назавжди за кордон.

Нагадаємо, учасник "Битви екстрасенсів" Сергій Кобзар розповів, якою буде перемога України.

  • Вас може зацікавити:

Чи має Україна шанс швидко закінчити війну? Астролог дала прогноз і назвала важливу дату

Маніпуляторка без моральних понять: астрологиня поставила "діагноз" Мар'яні Безуглій

Якою буде зима для українців і чи закінчиться війна в 2024 році: мольфар розповів, до чого готуватись