RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Останній ретроградний Меркурій року найбільше вплине на ці 4 знаки Зодіаку: все може піти шкереберть

Астрологи стверджують, що ретроградний Меркурій, який триватиме до 2 січня, погано вплине на чотири зодіакальні знаки.

Про це повідомляє Spiritualify.

Читайте також: Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва

Близнюки

За словами астрологів, для Близнюків вплив ретроградного Меркурія буде особливо виражений, враховуючи, що знаком управляє саме ця планета. Ретроградність буває три-чотири рази на рік і приносить унікальні виклики. Цього разу ретроградність почнеться з похмурого тону у вашому восьмому будинку, який керує інтимністю та фінансовими інвестиціями. У цей період ви можете виявити, що зіткнетеся з глибоко вкоріненою чутливістю, особливо з невирішеними проблемами з вашого минулого. Ця ретроградність пропонує чудову можливість розглянути та вирішити ці затяжні питання, незалежно від того, емоційні вони чи фінансові. Однак складність ретрограду посилиться 23 грудня, коли він перейде у ваш сьомий будинок, зону партнерства. Цей перехід може призвести до заплутаної динаміки у ваших стосунках із збільшенням ймовірності непорозумінь. Під час цієї фази ви можете несподівано перетнутися з колишнім партнером. Ця зустріч може або знову відкрити сторінку минулого, або закрити зовсім. Скористайтеся цим часом як можливістю для самоаналізу та остаточних висновків.

Діва

Діви відчують також вплив ретроградного Меркурія, враховуючи роль Меркурія як вашої правлячої планети. Ця небесна подія часто віщує для вас період самоаналізу та особистісного зростання. Цей ретроградний цикл почнеться у вашому п’ятому будинку, який керує коханням, романтикою та самовираженням. Це період вимагатиме відновлення зв’язку зі своїми пристрастями та роздумів над тим, що вас справді мотивує та хвилює. Під час цієї фази ви можете помітити, що переглядаєте минулі стосунки чи пристрасті, пропонуючи зрозуміти, як ваші бажання та прагнення трансформувалися з часом. Однак сценарій значно зміниться, коли 23 грудня Меркурій перейде у ретроградний знак Стрільця, підвищуючи емоційні ставки. Цей перехід передбачає, що поринете у царства дому та сім’ї, в спогади дитинства, деякі з яких може бути важко опрацювати. Ця фаза також може призвести до непорозумінь у вашій сім’ї, потенційно створюючи напружену атмосферу у вашому домі. Оскільки рік наближається до кінця, цей ретроградний період спонукатиме вас пом’якшити цю сімейну напругу. Це ідеальний час, щоб зміцнити ваші сімейні зв’язки.

Стрілець

Меркурій вплине на грошову стабільність. Цикл почнеться у вашому другому будинку, який тісно пов’язаний з фінансами, матеріальними благами та вашим відчуттям безпеки. Це період, який спонукає вас подумати про свою самооцінку та оцінити, чи відповідаєте ви особистим стандартам, які для себе встановили. Якщо ви помітили, що використовуєте гроші як засіб для зміцнення своєї впевненості, цей ретроградний період - ідеальний час, щоб переоцінити та виправити будь-які нездорові фінансові звички, які пов’язували вашу самооцінку з вашим банківським рахунком. Коли 23 грудня Меркурій увійде у свою ретроградну фазу в Стрільці, ви відчуєте значне посилення цих ефектів. У цей час доцільно уникати будь-яких важливих або імпульсивних рішень щодо вашої зовнішності, таких як нове татуювання або радикальна зміна зачіски.

Козоріг

Ретроградний Меркурій справить на вас глибокий вплив. Ця фаза почнеться у вашому першому будинку, приносячи з собою типові проблеми невдач, незручностей і плутанини. Це може вплинути на те, як ви сприймаєте свою особистість і власні переконання. У цей період намагайтеся уникати надмірного аналізу того, хто ви є і що відстоюєте. Надмірні запитання часто можуть призвести до більшої невизначеності, ніж до ясності. Натомість це час проявити гнучкість і дозволити собі свободу досліджувати різні грані своєї особистості.

Раніше ми називали найгірші любовні пари за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Дівчатка, обережно! Від яких чоловіків слід триматися подалі у 2024 році згідно з вашим знаком Зодіаку

Мають схильність до мистецтва: 5 природжених музикантів за гороскопом

Їхнє життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни у 2024 році