Лайм

Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року і Різдва

Астрологи підказали варіанти

Підібрати вдалий подарунок на Новий рік буває непросто, особливо коли друг чи родич не озвучив жодних конкретних побажань. В такому разі на допомогу може прийти інтуїція, особисті смаки чи навіть астрологія. Астрологи Ліза Стардаст, Ракель Родрігес та Еліс Сміт розповіли виданню Best Life, які подарунки сподобаються різним знакам Зодіаку.

Читайте також: Не шкодують грошей на подарунки: астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку.

Овен

Вогняні Овни відомі своєю активністю, але в якості подарунка охоче приймуть щось заспокійливе. Це може бути звукова машина для сну, масажер для релаксації, зручна маска для сну та інші речі, які допоможуть Овнам розслабитися та відновити енергію.

Фото: pexels.com

Телець

Тільці відомі своєю любов'ю до комфорту та красивих речей. М'який затишний плед - ідеальний подарунок, що дозволяє розслабитися і відпочити, а також прикрашає кімнату. Також Тельцям дуже подобаються маленькі, але якісні предмети домашнього вжитку, що відрізняються стилем та продуманістю.

Фото: pexels.com

Близнюки

Близнюкам дуже подобається спілкуватися і вчитися, адже вони засвоюють інформацію швидше, ніж інші знаки Зодіаку. Тому онлайн-курс на цікаву для них тему – ідеальний подарунок для Близнюків. Розгляньте варіант підписки на освітню платформу або подаруйте сертифікат на відвідування майстер-класу. Це задовольнить цікавість Близнюків, принесе їм користь та масу задоволення.

Фото: pexels.com

Рак

Раки люблять сім'ю, живуть спогадами та цінують свої емоційні зв'язки. Ось чому астрологи радять дарувати Ракам саморобний фотоальбом, набір для творчості чи інші сентиментальні презенти. Головне – індивідуальний підхід і щирість, адже найбільше Раки цінують час та зусилля, які ви вклали у подарунок на Новий рік.

Читайте також: Ідеальні подарунки: які квіти найбільше підходять різним знакам Зодіаку.

Фото: Getty Images

Лев

Може здатися, що гордим Левам потрібно дарувати екстравагантні подарунки, але насправді їм потрібно проводити багато часу на самоті, щоб відпочити та відновити сили. Ароматична свічка ручної роботи - ідеальний подарунок, який нагадає їм, як багато вони для вас означають.

Фото: pexels.com

Діва

Діви – перфекціоністи Зодіаку, які дуже дбають про своє здоров'я. Саме тому їм дуже сподобаються подарунки, спрямовані на покращення фізичного та психологічного стану. Це може бути абонемент у SPA або сертифікат на масаж. Такий новорічний подарунок дасть Дівам довгоочікувану можливість сповільнитись та відпочити.

Фото: pexels.com

Терези

Терези - головні естети Зодіаку. Вони цінують все функціональне та красиве, а також люблять приймати гостей. Саме тому Терезам сподобається пара вишуканих келихів або інший посуд, який не просто знадобиться в побуті, але і стане оригінальною прикрасою оселі.

Фото: Getty Images

Скорпіон

Скорпіони мають репутацію замкнутих і складних людей, але насправді вони мають чутливі серця і потяг до прекрасного. Гарним подарунком для Скорпіонів стануть прикраси та аксесуари у тому стилі, який вони самі для себе обрали. Це допоможе їм не лише урізноманітнити образ, а й залишить гарну пам'ять про дарувальника.

Читайте також: Кому дрібничка, а кому за щастя: які подарунки дарують на Новий рік та Різдво у країнах світу.

Фото: pexels.com

Стрілець

Стрільці - любителі пригод та подорожей, тому оцінять подарунки, пов'язані з туризмом та походами. Якщо ж ваш Стрілець нікуди не збирається, подаруйте йому екзотичну каву або чай, додавши унікальну кружку, який поєднуватиметься з їхньою неповторною індивідуальністю.

Фото: pexels.com

Козеріг

Працьовиті Козероги впевнені, що заслуговують найкращого, тому догодити їм буває не просто. Для них важливі матеріальні цінності, тому в якості подарунка краще вибрати щось, що витримає випробування часом. Найбільш традиційний вибір - витончені прикраси чи годинник.

Фото: Getty Images

Водолій

Водолії завжди наполягають, що їм не потрібні екстравагантні чи романтичні подарунки, але насправді будуть у захваті, якщо ви вкладете дух свята та магії у свій презент. Водоліїв приємно здивують екзотичні квіти посеред зими чи смачна їжа, яку вони ніколи раніше не куштували.

Фото: Getty Images

Риби

Риби – творчі натури, тому оцінять такий подарунок, як абонемент на майстер-клас у художній майстерні. Картина за номерами або інший набір для творчості також допоможе їм поринути у процес створення прекрасного та висловити свою тонку і глибоку натуру.

Фото: pexels.com

Дізнайтесь також, у які дати потрібно ставити ялинку на 2024 рік.

Цікаві новини для вас:

Як вибрати якісну штучну ялинку до зимових свят: ключові моменти.

У чому зустрічати Новий рік-2024: щасливі кольори та модні фасони суконь.

Новий 2024 рік: що треба зробити всім знакам Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня