RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

День буде яскравим і неспокійним водночас: гороскоп за картами Таро 16 грудня

Астрологи розповіли, що пророкують карти Таро усім зодіакальним знакам на суботу, 16 грудня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Їхнє життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни у 2024 році

Овен

Карта "П'ятірка Жезлів". Є символом змагання. Супротивником можуть бути обставини, оточення чи людина сама собі. Карта кидає виклик, щоб помірятися силами. Тому спробуйте довести, що ваша цінність може перевершити всі очікування.

Телець

"Верховна Жриця" є наймістичнішою та найчудовішою картою у колоді. Вона радить не надто активно втручатися у поточні події. Краще зачекати деякий час і справи самі почнуть рухатися у потрібному напрямку. Якщо втрутитися, то можуть бути негативні наслідки.

Близнюки

Карта "Місяць" говорить про діаметрально протилежні емоції: страх і відчуття успіху. Тому все залежатиме від поточних думок та ухвалених рішень. Постанете перед вибором - можливо, є сенс обрати нові пріоритети, які спочатку викличуть сумніви, а в підсумку підтвердять правильність.

Рак

Карта "Світ" є уособленням відновлення єдності, гармонії та добробуту. Говорить про завершення якогось етапу. Ймовірно, ви застрягли і настав момент виходу із зони комфорту та переконливого руху вперед.

Лев

Карта "Паж Кубків" є чудовою у колоді, що обіцяє отримати шанс насолодитися тим, чого раніше не вистачало: приємне суспільство, розмови, нові місця й знайомства. Гарна нагода просунутися у власній справі. Проте для досягнення успіху треба з'ясувати власні бажання.

Діва

Карта "Сімка Мечів" говорить про те, що сила пізнання та ясний розум здатні перейти межу і стати хитрістю та інтригами. Варто проаналізувати, з ким проводите час і виключити з нього тих, хто робить негативний внесок. Можливо, оточення є джерелом проблем.

Терези

Карта "Четвірка Мечів" говорить про початок застою, тимчасової зупинки діяльності чи несподіваного відпочинку. Вас можуть відправити у відпустку, навіть якщо не планували. Очевидно, що більшості відпочинок справді необхідний.

Скорпіон

Карта "Закохані" говорить про союз двох сердець. Обіцяє гармонію у стосунках, віру, а також довіру у парі. Карта обіцяє любов та пристрасть. День буде сповнений кохання та сексуального потягу.

Стілець

Карта "Король Денаріїв" говорить про прагнення власності та впевненості у всьому. Гороскоп попереджає про ймовірні фінансові ризики та втрати. Важливо оцінити фінансові рішення та переглянути інвестиції для уникнення збитків.

Козоріг

Карта "Колесо Фортуни" каже про те, що вам треба зважитись на доленосне рішення. Довіртеся долі, яка обов'язково підкаже, як ліпше вчинити у різних ситуаціях та дасть винагороду. Чекайте приємних сюрпризів.

Водолій

Карта "Смерть" є уособленням завершення чогось значущого, що займало особливе місце у житті. Говорить про період розлучень, прощань або втрат. Проте за цим обов'язково почнеться новий етап. Для Водоліїв це може означати кінець тривалого зв'язку, який не можете відпустити.

Риби

Карта "Туз Мечів" обіцяє приплив нових сил та емоційні задоволення. Можуть прийти нові думки, ідеї, погляди. Не зневажайте ці зміни, адже призведуть до поліпшень. Розширення кругозору допоможе швидко досягнути успіху.

Раніше ми називали найгірші любовні пари за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Дівчатка, обережно! Від яких чоловіків слід триматися подалі у 2024 році згідно з вашим знаком Зодіаку

Мають схильність до мистецтва: 5 природжених музикантів за гороскопом

Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва