RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Настане нова ера для України: старець-віщун дав прогноз закінчення війни і назвав рік перемоги

Українцям пророкують завершення бойових дій у 2024 році. Очікується, що наступний рік стане часом перемоги і миру, початком нової ери.

Про це йдеться у прогнозі старця-віщуна Германа.

Читайте також: У січні будуть гарні новини: ясновидець розповів, що чекає українців взимку

За його словами, земля затремтить під ногами у тих, хто розпочав війну, однак після цього настане мир.

"З'явиться зоря, що освітить шлях до миру у цьому році, після болю та випробувань прийде час, коли мечі опустяться, а серця наповняться миром. Україна - земля відважних і непохитних, де кожен камінь пройнятий духом Свободи. Підніметься з попелу війни народ, що витримав випробування вогнем, знайде силу у своїй єдності, і воскресла, вона знову злетить вище і міцніше, ніж будь-коли. Серед руїн та згарищ зі сльозами на обличчях люди зберуться разом, згадуючи минуле", - зауважує він.

Старець вважає, що найближчого року для українців почнеться нова ера, народ, який об'єднало лихо, оживе духом після війни.

"Час перемоги і миру настане для України у 2024 році - цей рік стане початком нової ери. У нову епоху, що розпочнеться після 2024 року, Україна відкриє Новий Розділ своєї історії, це буде час коли творчість та інновації сплетуться з глибокими традиціями та культурними коріннями. Народ, що пройшов крізь випробування вогнем війни, відкриє в собі невичерпне джерело творчої енергії у мистецтві та літературі", - наголосив він.

Нагадаємо, що найімовірнішим сценарієм залишається той, в якому російсько-українська війна триватиме ще щонайменше рік, але закінчиться протягом наступних трьох років.

  • Вас також може зацікавити:

Росія зменшиться у розмірах: астролог розповіла, які будуть зміни у світі найближчими роками

Коли звільнять окуповані РФ території: астролог дав прогноз на 2024-2026 роки

Є три періоди успіху: астролог дав прогноз війни в Україні на 2024 рік