RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Як зимове сонцестояння 2023 вплине на ваш знак Зодіаку: гороскоп на 22 грудня

П'ятниця, 22 грудня, день зимового сонцестояння, відкриє особливий період у житті всіх знаків Зодіаку.

Про те, що чекає на кожен знак, розповідає ресурс spiritualify.org.

Читайте також: Тарологи склали любовний гороскоп на 2024 рік: хто зустріне свою долю

Овен

Ця пора року, традиційно період самоаналізу та спокою, може різко контрастувати з вашим природним, енергійним духом. Тим не менш, це дає вам цінну можливість спрямувати свою динамічну енергію на постановку нових цілей та намірів.

Нинішній період сонцестояння особливо ефективний особистісного зростання. Настав час обміркувати свої здобутки та націлитись на нові горизонти.

Телець

Оскільки цей земний знак відомий своєю любов'ю до стабільності та комфорту, цей період спочатку може здатися тривожним. Тим не менш, він пропонує унікальну можливість розкрити силу адаптивності, не упускаючи при цьому на увазі те, що дійсно важливо. Сонцестояння приносить із собою космічний поштовх для Тельцов прийняти зміни як загрозу, бо як шлях до зростання.

У короткі дні та довгі ночі вплетено ніжне нагадування: справжня безпека приходить зсередини. Це шанс зміцнитися у внутрішніх цінностях та переконаннях, які залишаються незмінними, навіть коли світ навколо вас змінюється.

Близнюки

Цей період знаменує собою поворотний момент, який пропонує Близнюкам можливість використовувати свою розумову гнучкість новими та захоплюючими способами.

Коли зірки вирівнюються, у гру вступає подвійна природа Близнюків, створюючи баланс між самоаналізом та самовираженням. Це час для роздумів, щоб заглянути всередину себе, щоб зрозуміти свої думки і мотиви. Довгі, тихі ночі сонцестояння створюють ідеальне тло для цього самоаналізу. Близнюки виявлять, що розмірковують над важливими життєвими питаннями, поринаючи у теми, які їх інтригують та надихають.

Рак

Раків потягне до створення гармонійної домашньої обстановки. Енергія сонцестояння посилює ваше вроджене бажання захищати своїх близьких та піклуватися про них.

Настав час возз'єднатися з сім'єю, чи то за допомогою душевних розмов чи спільних традицій. Цього сезону основна увага приділяється зміцненню зв'язків, а також щоб залікувати старі рани. Не менш важливо дбати про власне емоційне благополуччя. Сприймайте це сонцестояння як можливість попрактикуватися у догляді за собою та встановити межі, які дозволять вам перезарядитись.

Лев

У цей час року, коли сонце, здається, стоїть на місці, відображає природну схильність Лева зупинятися і розмірковувати про своє внутрішнє світло.

Незважаючи на зовнішню прохолоду, для народжених під знаком Лева це період величезного особистісного зростання та творчого розквіту. Під час цього сонцестояння Левам рекомендується використовувати свої основні сильні сторони. Ваша харизма, креативність та теплота – це не просто подарунки, якими можна поділитися зі світом, а й джерела особистого існування.

Діва

Енергія сонцестояння сприяє гармонійному балансу між масштабними мріями та точним виконанням. Йдеться про формування намірів не лише заради амбіцій, а й заради особистої самореалізації та зростання. У цей період Діві час розвивати терпіння. Нерухлива, тиха енергія сонцестояння є нагадуванням про те, що навіть найбільш продуманим планам потрібен час, щоб втілитись у життя.

Це шанс оцінити красу процесу і зробити кожен крок до своїх цілей із турботою та увагою.

Терези

У розпал зимового сонцестояння 2023 року Терези виявляються на перехресті космічних енергій. Цей період є символічною шкалою, що уособлює вічне прагнення Терезів до рівноваги.

Сонцестояння з його грою світла і темряви відбиває внутрішню боротьбу Терезів: гармонію між зовнішніми проявами та внутрішніми емоціями. Для Терезів це сонцестояння — час набути рівноваги у всіх аспектах життя. Найкоротший день у році підкреслює необхідність самоаналізу, спонукаючи Терезів заглянути всередину себе.

Скорпіон

Оскільки ніч сонцестояння стає найдовшою, Скорпіонам пропонується глибоко зануритися у води саморефлексії та оновлення. Цей період – більше, ніж просто сезонне зрушення; це глибоке духовне подорож, яке спонукає Скорпіона скинути стару шкуру та використати нові можливості.

Настав час відпустити те, що вам більше не служить, звільняючи місце для нового зростання та глибших зв'язків. Скорпіони можуть переоцінити свої цілі, стосунки та особисті устремління. Це період самоаналізу, коли тиша найдовшої ночі відкриває простір для самодослідження.

Стрілець

Енергія сонцестояння посилює їхній вроджений оптимізм, спонукаючи направити свої стріли ще вище до своїх мрій та прагнень. Для Стрільців настав час заглянути в майбутнє, передбачаючи, що вони хочуть реалізувати наступного року.

Однак цей період також потребує балансу між пригодами та самоаналізом. Довгі, споглядальні ночі сонцестояння надають Стрільцям ідеальний фон для роздумів про свої минулі подорожі, здобуття уроків зі свого досвіду та планування своїх наступних кроків з мудрістю та далекоглядністю.

Козеріг

Цей період відзначений підвищеною увагою до постановки цілей та планування довгострокового успіху. Козерогів потягне до самоаналізу, роздумів про свої досягнення і прагнення нових горизонтів.

Настав час визнати вашу важку роботу та підготуватися до наступних кроків. Енергія сонцестояння спонукає вас збалансувати свої професійні устремління з особистими потребами, гарантуючи, що фундамент, який ви будуєте, буде міцним та всебічним.

Водолій

Можливо, це змішання старого з новим або повне переосмислення того, як ви святкуєте та розмірковуєте. Космічне вирівнювання дає можливість експериментувати зі своїми ритуалами, роблячи їх такими ж унікальними, як і ви самі.

В цей час ваша далекоглядна натура посилюється. Йдеться не лише про нестандартне мислення; мова йде про створення нової коробки загалом.

Риби

Зимове сонцестояння для Риб пов'язане не так з дією, як з почуттями, з глибоким зв'язком з підводними течіями вашого внутрішнього світу.

Оскільки це водний знак, відомий своїми мрійливими та артистичними нахилами, це сонцестояння – ваш час сяяти у місячних тінях.

Раніше ми писали, які чотири знаки Зодіаку розбагатіють у 2024 році.

  • Вас також може зацікавити:

Чи чекати в Україні різдвяних морозів: з’явився детальний прогноз на передсвятковий тиждень

"З наступаючим святом": як правильно сказати українською і які є варіанти

Свято вже на носі: як правильно вітати українською з Новим роком