RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Створюють неприємну атмосферу: яким знакам Зодіаку краще не працювати разом

Астрологи, які розповідали, для кого 2024 рік стане доленосним в особистому житті, назвали п'ять пар за гороскопом, яким не вжитися на роботі. Йдеться про Овна і Козерога, Тельця і Водолія, Близнюків і Риб, Терез і Рака.

Про це повідомляє Knowinsiders.

Читайте також: Треба готуватися до змін: чого чекати українцям на рік Зеленого Дракона

Овен і Козеріг

Козероги сприймають Овнів як надто імпульсивних та хаотичних людей, які ненадійні і спочатку роблять, потім думають. Водночас Овни вважають Козерогів занудами, надмірно категоричними і тими, хто ніколи не піде на ризик. Обидва знаки можуть знайти компроміс, тільки якщо вони зацікавлені в хорошому результаті спільних зусиль на роботі.

Телець та Водолій

Тельці обережні та спокійні, а також найчастіше інтроверти. У той час, як Водолії легко сходяться з людьми, нестандартно знаходять вихід із ситуацій і часто генерують ідеї. Тельці вважають Водоліїв шумними та надто енергійними, що заважає їм зосередитися. Водночас Водолії вважають Тельців нудними виконавцями. Їх може поєднати лише загальне захоплення.

Близнюки та Риби

Близнюкам не подобається в Рибах нерішучість, а Риб - імпульсивність і непередбачуваність Близнюків. Якщо їх поставити в пару на роботі, то вони можуть привнести гармонію логіки та інтуїції, але дуже різні характери будуть постійно сварити їх. Єдине, що допоможе їм спільно виконувати роботу, це зведення спілкування до формального.

Терези та Рак

Обидва знаки мають різні темперамент, ідеали та життєві погляди. Раки не люблять зміни та зайвий контроль, віддаючи перевагу плаваючому графіку роботи та відсутності тиску від начальства. Водночас Терези прагнуть до всього нового та покращення своїх навичок, спокійно дотримуються правил і легко налагоджують відносини з начальством. Їх може хоч трохи зблизити схоже почуття гумору.

Стрілець і Діва

Діви схильні до порядку, але Стрільці бачать у них педантичних "критиканів", яким складно догодити і які намагаються підкорити своїм правилам інших співробітників. Стрільці люблять свободу і ненавидять контроль, тому характер Дів у них викликає відторгнення. Водночас Діви вважають Стрільців несерйозними та хаотичними, а отже нібито "ненадійними". Вибудувати нормальні відносини вони можуть лише, якщо вони мають спільну мету. Але довго вони все одно не протягнуться.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільших маніпуляторів за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Не чекайте, що вони змінять свою думку: астрологи назвали найвпертіший знак Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких найскладніше любити: у них непрості характери

Звикли бути в центрі подій: які знаки Зодіаку не живуть без уваги оточення