RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Зірки розташуються на небі, як у травні 1941-го: астропрогноз на 2024 рік

У новому 2024 році буде декілька головних транзитів, які змінять життя. Протягом року з'являться нові можливості, але старі шаблони, за якими жили люди, розпадуться та вже їх не повернеш.

Про це повідомила астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова) на своєму каналі в YouTube.

Читайте також: Припиняться бойові дії та встановиться відносний мир: астролог дав обнадійливий прогноз на 2024 рік

За її прогнозом, 2024 рік буде плідним, проясниться багато речей, встановлять новий лад, по-іншому регулюватиметься єдина глобальна система світу.

Перший ключовий транзит прийдеться на 21 січня, коли вдруге Плутон зайде у знак Водолія. Це триватиме до 2 вересня. У даний період закладається програма на 18 років. Плутон суттєво змінить соціально-психологічний клімат, тенденції політичного та соціально-економічного розвитку країн світу, процеси життєдіяльності людства та вплине на глобальні події людей на планеті.

Весна 2024 року

Весняний коридор затемнень 25 березня – 8 квітня 2024 актуалізує тему міжнародних угод, дипломатії, мирних переговорів та врегулювання військових конфліктів. Після цього періоду буде пройдена "точка неповернення", коли події розвиватимуться швидше та легше ухвалюватимуться рішення у всіх сферах життя.

Далі 21 квітня відкривається новий 12-річний соціальний цикл, коли будуть революційні оновлення, вони будуть на краще. Щоб приблизно зрозуміти, яким за масштабом буде цей період, можна пригадати історію за травень 1941 року. Але тоді був ще негативний вплив Сатурна, яка є "суворим вчителем".

Водночас майбутнє з'єднання Юпітера та Урана в Тельці буде вдалим. Переконання, віра, світогляд зміняться, будуть нові орієнтири у житті. На все будуть дивитися по-новому.

Крім того, 26 травня Юпітер переходить у Близнюки, що сприятиме повернення багатьох людей додому з далеких країн та з'являться нові лідери громадської думки. Але астрологиня попередила, що варто зберігати розум холодним, аби не заплутатися у хаосі подій.

Літо 2024 року

Для знаку Зодіаку Терези буде важкий період, який розпочнеться 29 червня входженням Чорного Місяця в цей знак. Також проходитимуть кармічні уроки люди, в яких Місяць, Асцендент, Меркурій, Венера та Марс у Терезах. Даний період триватиме 9 місяців.

Осінь 2024 року

Певні обмеження в Україні та світі принесе Плутон, який повертатиметься на ретрофазі у знак Козерога з 2 вересня до 20 листопада. Потрібно буде закрити всі питання, що з'явилися до цього та підготуватися до нового 20-річного циклу після 20 листопада.

У період осінніх затемнень з 18 вересня по 2 жовтня будуть важливі події, які кардинально все змінять. Осіннє рівнодення 22 вересня особливо вплине на найближче майбутнє.

Також вирішальними для світу та життя людей буде 20 листопада, коли Плутон входитиме у знак Водолія до 2044 року.

Зима 2024 року

З 7 грудня до 24 лютого - ретроградний Марс за знаками Лева та Рака. Ця подія сприятиме завершенню військових дій.

Нагадаємо, астролог дала прогноз війни на два роки, Україну чекає три переломні періоди.

  • Вас може зацікавити:

Буде суто українським: астролог розповів, чого чекати у 2024 році

Знову буде навала зі сходу: пророцтво Парацельса про Третю світову війну

Коли Україна може суттєво наблизитись до перемоги: астролог назвала рік