RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Знову буде навала зі сходу: пророцтво Парацельса про Третю світову війну

Російсько-українська війна – не єдина, яку доведеться пережити українцям. У XХІІ столітті почнеться Третя Світова війна, що стане кінцем світу.

Про це заявив Алхімік Парацельс - лікар епохи Відродження, "перший професор хімії від створення світу", інформує "Благовіст" на YouTube-каналі.

За його словами, кінець світу почнеться з ядерного вибуху, а Третя світова війна у XХІІ столітті стане найкровопролитнішою в історії людства. Почнеться вона зі сходу, який збунтується проти заходу, вибухнуть страшні катаклізми, що згублять багато людських життів.

"Тисячі вогняних стріл злетять в небо за східних територій, стовпи вогню будуть спалювати все на своєму шляху", - сказав пророк.

Він також описав ядерну зброю, яку буде застосовано проти всього людства і в результаті загине третина населення планети.

"Глибокі виразки і струпи покриють безліч людей, їх душі покинуть тіла - третя частина, що виживуть на планеті, загине", - сказано в пророцтві.

Парацельс також описав те, що може статися з екологією в результаті ядерної війни: "Вода і земля будуть отруєні, тварини і рослини загинуть".

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, конфлікт між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року.

  • Вас також може зацікавити:

Війська виведуть під голосні заяви: астролог розповіла, коли буде кінець війни

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні