RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Елегантні завжди і в усьому: знаки Зодіаку, що мають відмінне почуття стилю

Астрологи, які раніше вказали кому 2024 принесе нове кохання і незабутні враження, оголосили, які знаки Зодіаку відрізняються природною елегантністю і прекрасним почуттям стилю.

"Апостроф" розповідає, хто з представників зодіакальних сузір'їв народився з відмінним почуттям стилю і завжди слідує віянням моди.

Читайте також: Готуємось зустрічати 2024 рік: які кольори та страви любить Дерев'яний Дракон

Ці знаки Зодіаку в будь-якій ситуації виглядають бездоганно і поєднують одяг та аксесуари так, що справляють незабутнє враження на оточуючих людей.

Терези

Терези люблять красу і гармонію, у них є природне почуття естетики. Ваги люблять збалансовані поєднання кольорів та вишукані тканини й часто виглядають так, ніби щойно зійшли з обкладинки журналу.

Лев

Леви схильні носити сміливі та ефектні вбрання. Леви обирають одяг, який підкреслює їхню індивідуальність, і часто вибирають розкішні тканини, яскраві кольори та модні аксесуари.

Козеріг

Козероги віддають перевагу якості, тому вибирають надійний і вишуканий одяг. Їх стиль мінімалістичний, але завжди елегантний, з акцентом на їх особливості.

Телець

Тельці відомі своїм чуттєвим стилем. Вони люблять комфорт і якість, обирають практичний та красивий одяг. Тельці часто тяжіють до натуральних матеріалів, землистих тонів і простих, але елегантних ліній.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року