RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Перемога на фронті і переговори на умовах України: астролог розповів, що поставить крапку в війні, відео

Астрологи вважають, що Україні нададуть всю необхідну підтримку для армії в середині весни 2024 року. Також очікуються зміни в Росії.

Про це йдеться у прогнозі астролога Алакха Ніраджана.

Читайте також: Зелена комета несе мир: астролог розповів про "козирний туз" Залужного і перелом у війні в 2024 році

За його словами, хоч в РФ очікується зміна режиму на більш жорсткий, українська армія на тлі цього все одно матиме перевагу на болі бою.

"Україна отримає всю необхідну підтримку в середині весни, в Росії навесні зміниться режим – він стане ще жорсткішим, економіка РФ буде ще більше страждати до літа 2024 року, тому на тлі цих всіх моментів український наступ буде успішним, російські війська будуть залишати позиції цілими частинами", - повідомив він.

Також фахівець зазначив, що така складна ситуація призведе до того, що у вересні стануть можливими переговори з Росією. Однак вони відбудуться вже на умовах України. Таким чином, можлива часткова перемога.

"Україні потрібно розуміти, що це все тимчасово і тільки для того, щоб в України був час перебудуватися і змінити Конституцію до весни 2025 року. Якщо цього не станеться, можливе відновлення війни", - повідомив він.

Астролог зауважив, що цей період для України - дуже важливий. Потрібно в цей час перебудувати систему поглядів, метою має стати щастя людей, а вибори мають набути просвітленого відтінку, а "не хто кого перекричить в ЗМІ".

"Коли система влади буде перебудована, щоб формувати світогляд людей, займатися стратегічним управлінням. І все це - під контролем совісті. У такому разі Україна стане наставником для всього світу і піде зовсім іншим шляхом. Тому що це буде розбудова нового народження України. Якщо карта залишиться старою – знову почнуться проблеми. З літа 2024-го по літо 2025-го не можна пропустити", - наголосив Алакх Ніраджан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

"Буде потужне пробудження, земля Росії здригнеться": колумбійський пророк зробив прогноз для України

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні