RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Зовнішність для них - все: три знаки Зодіаку завжди виглядають шикарно

Зовнішність відіграє дуже велику роль у долі людини. Втім, не всі люди зациклюються на своєму зовнішньому вигляді, віддаючи перевагу іншим способам самовираження. Однак є три знаки Зодіаку, які навіть з відром для сміття не вийдуть без макіяжу.

Гороскоп знаків Зодіаку, які схиблені на своїй зовнішності, публікує MIXER.LV.

Читайте також: У них сильні інстинкти та інтуїція: знаки Зодіаку, довіра яких нелегко заслужити

Терези

Терези – найбільші естети серед знаків Зодіаку. Коли йдеться про вибір вбрання або ідеального кольору лаку для нігтів, вони виявляють себе справжніми художниками. Їхня пристрасть до зовнішнього вигляду пояснюється внутрішнім почуттям гармонії та симетрії. Терези зациклені на своїй зовнішності і тому завжди підтримують бездоганний стиль. Вони усвідомлюють, що зовнішність може мати вирішальне значення у житті людини. І тому їх ніколи не побачиш з неохайною зачіскою або недбало підібраним одягом.

Лев

Леви справжні зірки, і вони це усвідомлюють повною мірою. Представники цього знаку Зодіаку не можуть не бути в центрі уваги. А що може бути привабливішим, ніж завоювати увагу своєю неабиякою зовнішністю? Вони непохитно впевнені, що заслуговують на захоплені погляди. Леви не бояться експериментувати з різними стилями та напрямками, їхня одержимість зовнішністю — результат упевненості у собі.

Близнюки

Близнюки за своєю природою дуже товариські, і вони просто люблять перебувати в центрі уваги. Вони великі майстри в мистецтві спілкування, легко пристосовуються до різних обставин, і завжди готові спробувати нові тенденції та хитрощі макіяжу, щоби незмінно виглядати свіжо та модно. Для представників цього знака Зодіаку турбота про зовнішність – це похідна від їхньої потреби в соціальному успіху.

Раніше "Апостроф" розповідав про найчесніших чоловіків з гороскопу.

  • Вас також може зацікавити:

Народжені під щасливою зіркою: три знаки Зодіаку, що живуть під захистом небес

Дуже не люблять працювати: три найлінивіші знаки за китайським гороскопом

Любовний сюрприз: три знаки Зодіаку в лютому чекає на зустріч з особливою людиною