RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

Всі новини

Китайський гороскоп кохання: в рік Дракона п'ять знаків чекає море романтики

Рік Дракона, який розпочнеться 10 лютого 2024 року, обіцяє стати часом нових починань, а для деяких китайських знаків зодіаку це буде часом пошуку кохання.

Які п'ять знаків за китайським гороскопом будуть найщасливішими у коханні, розповіли астрологи.

Читайте також: Люблять стабільність і бояться змін: чотири "постійні" знаки Зодіаку

Свиня

У 2024 році вони відчують сильне бажання розпочати сімейне життя і навіть можуть подумати про створення власної сім’ї. Для тих, хто вже перебуває у стосунках, бажання зробити наступний важливий крок посилиться, особливо протягом майбутнього літнього сезону, оскільки вони прагнуть розвиватися разом зі своїми коханими партнерами. У 2024 році між жінкою, яка народилася під знаком Свині, і чоловіком, народженим у рік Дракона, розгорнеться справді феєрична історія кохання. Їхній зв’язок може стати однією з найкрасивіших і захоплюючих любовних історій наступного року.

Собака

Їм щастить у коханні, і вони можуть легко зав’язати інтенсивні та тривалі романи. У 2024 році народжені в рік Собаки можуть зробити великий крок і одружитися. Вони будуть насолоджуватися життям, повним гармонії, і довгим шлюбом. Оскільки Собака і Дракон два сумісні китайські знаки, Дракон може принести тільки хороші новини в 2024 році. Шлюб між людьми під знаком Собаки буде міцним, і в 2024 році вони створять стосунки з людьми, народженими під знаком Бика, тому що вони обидва добрі, віддані та розуміючі.

Щур

Цей рік Щури почнуть під охоронним впливом Дракона, що матиме значний вплив на їхнє любовне життя. 2024 – один із найкращих років для одруження. Самотні або ті, хто не визначився, швидше за все, відмовляться від безшлюбності, щоб незабаром одружитися. Найкращий час року для одруження знака Щура — період з 25 травня по 28 вересня. Найкращі шлюбні партнери в рік Деревного Дракона - Бик, Мавпа, Змія або Собака.

Дракон

2024 – ідеальний рік для того, щоб Дракони одружилися. Прийдешній рік принесе багато любові та романтики. Їх нинішні любовні стосунки перейдуть на новий рівень, і Дракон більше не буде йти по життю один. Щастя буде, тим більше, що поруч з ним завжди буде та людина, яку він любить усім серцем і з яким хоче прожити віднині багато років.

Мавпа

У 2024 році Мавпа буде експресивною та енергійною, готовою зробити великий крок і вийти заміж. Шлюб, укладений у 2024 році, буде заснований на вірності та взаємному захопленні. Мавпи розділять домашні справи і стануть відмінними батьками. Люди під знаком Мавпи створять хороший союз з Козою, Свинею або Собакою.

Раніше ми повідомляли, що трьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить на початку лютого.

  • Вас також може зацікавити:

Настає час важливих глобальних змін: прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Кардинально змінять усе: хто за Гороскопом почне здоровий спосіб життя у 2024 році

Їм не вистачає внутрішньої сили: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не впевнені у собі