RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Справжні жаднюги та скупердяї: топ-5 імен чоловіків, які гризуться за кожну копійку

Експерти розповідають, що важливо у стосунках бути щедрим один з одним, щоб це не було "грою в одні ворота". Про те, якою буде людина у відносинах, можна визначити не тільки за знаком зодіаку, адже певною мірою на властивості характеру впливає і ім'я. Деякі з них несуть шлейф жадібності як в емоціях, так і в фінансах. Битимуться за кожну копійку чоловіки, які мають п'ять особливих імен.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Велес, Люцифер і Афіна-Пенелопа: які незвичні імена давали кияни своїм дітям у 2023 році

Григорій

Для цих чоловіків власне фінансове благополуччя важливіше за все. Тому не готові віддавати жодну зайву копійку нікому. Навіть обраниці. Небажання Григорія ділитися поширюється і на емоції. Він не додаватиме уваги жінці, яка перебуватиме поруч. Проте хотітиме від неї безмежної уваги.

Павло

У таких чоловіків - великі цілі. Для них вкрай важливо мати високий статус, щоб тикати у вічі іншим. Тому вони здатні демонструвати у соцмережах фінансовий добробут - фешенебельний відпочинок, новий телефон, годинник чи авто. Водночас, для обраниці - коштів не буде. Павло завжди шкодуватиме на дівчат грошей.

Костянтин

Такі чоловіки жорстко контролюють фінанси. Враховують доходи, витрати, уникають марнотратства. Жінці поруч з ним буде весь час ніяково перед іншими, що він справжній скупердяй. Та й на свою обраницю дивитиметься косо, підозрюючи, що вона з ним через гроші та нерухомість. Проте може дуже образитись, якщо його назвуть так, як він того заслуговує.

Дмитро

Жінкам буде складно поруч з Дмитром, оскільки таким чоловікам досягнути фінансового успіху досить складно. Через це змалку трепетно ставляться до грошей, намагаються не витрачати марно. Якщо з'являються гроші, то намагаються відкласти. Він здебільшого шкодуватиме гроші навіть на б'юті-процедури для своїх обраниць.

Роман

Такі чоловіки вміють втілювати бізнес-ідеї, заробляти багато грошей. Проте тільки витрачати кошти Романи воліють на себе. Дівчину, яка доглядає за собою та одягається за останньою модою, вони оминуть, розуміючи, якою витратною може бути така леді.

Раніше ми називали сім імен чоловіків, на яких завжди можна покластися.

  • Вас може зацікавити:

Які прізвища в Україні давали людям з дефектами та особливостями тіла

Захарченко, Пасічник, Пушилін: де в Україні поширені прізвища відомих зрадників

Перевірте своє: які прізвища в українців мають грецьке походження