RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Надійні та впевнені у собі: сім імен чоловіків, на яких завжди можна покластися

З деякими чоловіками жити просто нестерпно в той час, як носії деяких імен мають великий потенціал, а також упевненість, амбітність і силу волі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Олександр

Ім'я Олександр, що походить з грецької, перекладається як "захисник". З самого дитинства його носії вирізняються наполегливістю та лідерськими якостями. Вони відрізняються потягом до пригод, мають почуття справедливості та відданості, що робить їх надійними друзями. Олександри є відмінними ораторами, здатними переконати у своїй точці зору.

Андрій

Ім'я Андрій, що також походить з грецької, перекладається як "хоробрий, мужній". У молодості їх власники часто виявляють свою фізичну силу, але з віком вони розуміють, що вміння володіти словом має значно більшу силу. Амбіції та рішучість Андріїв виділяють їх у ролі лідерів як у бізнесі, так і у шоубізнесі.

Читайте також: Чесні, сміливі та уважні: топ-15 імен, які носять справжні чоловіки

Віктор

Носії імені Віктора, що перекладається як "переможець", нерідко дуже щасливі, а тому вони невпинно прагнуть успіху. Літера "в" надає їм м'якість і терпіння, а емпатія робить чуйними. Віктори можуть бути запальними, але при цьому завзятими та стійкими до маніпуляцій.

Володимир

Ім'я Володимир, що означає "володів світом" зі старослов'янської, властиве спокійним і рішучим людям. Вони здатні планувати свої дії, приділяти увагу деталям та відповідально ставитися до оточення. Володимири відрізняються лідерством, мають раціональне мислення, але при цьому вони здатні на жарти та душевні розмови.

Арсен

Ім'я Арсеній, що перекладається як "мужній, піднесений", асоціюється з успішними та творчо обдарованими чоловіками у мистецтві, бізнесі та інших галузях. Арсенії виявляють наполегливість, цілеспрямованість і вимогливість, як до оточуючих, до себе.

Дмитро

Ім'я Дмитро, перекладене з грецької як "належить Деметрі", свідчить про те, що ці чоловіки цінують як процес, так і результат своєї праці. Вони мають раціональність у мисленні. Хоча Дмитро може вдаватися до маніпуляцій, їм все ж таки вдається зберігати повагу до своїх опонентів.

Ігор

Ім'я Ігор походить від скандинавського слова, яке перекладається як "воїн, обережний". Чоловіки, які мають це ім'я, мають емоційність, але ретельно приховують свою чутливість. Вони є педантичними, уважними до деталей та надійними особистостями, здатними знаходити нестандартні рішення.

Раніше ми писали про чоловіків, які мають нестерпний сволочний характер.

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійних злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість