RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Сильно прив’язані до партнера: знаки Зодіаку, що не розривають токсичні стосунки

Астрологи розповіли про зодіакальні сузір'я, які частіше за інших залишаються у токсичних відносинах. Особливо схильні до такого шаблону три знаки: Рак, Терези та Риби.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Читайте також: В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року

Рак

Рак від природи потребує глибокого емоційного зв'язку та безпеки. Йому характерно піклуватися і захищати. Через це часто може виправдовувати негативну поведінку партнера. Так покладається на любов, яка здатна подолати всі перешкоди. Страх втратити близьку людину чи родину часто сильніший за прагнення до особистого щастя.

Терези

Цей знак в житті прагне до гармонії і за будь-яку ціну уникає конфліктів. Це може загрожувати тим, що можуть залишатися в нездорових відносинах, щоб уникнути неприємного розставання. Бажання зберегти відносини та страх самотності сильніші за потребу в емоційному добробуті. Терези мають надію, що своєю добротою і розумінням змінять свого партнера.

Риби

Представники цього знаку надзвичайно чуйні особи. Вони схильні йти на жертви заради тих, кого люблять. Це часто шкодить власному добробуту. У них бурхлива уява, яка може ідеалізувати партнера чи стосунки. Можуть ігнорувати всі тривожні сигнали. Свого партнера вважають своєю "спорідненою душею" і страх зіткнутися з реальністю та втратити його сильніший за особисті незручності. Тому часто залишаються в токсичних відносинах.

Раніше ми писали, що астрологи назвали три найміцніші зодіакальні пари цього року.

  • Вас також може зацікавити:

Розбагатіють і отримають все, про що мріяли: рік Дракона принесе процвітання чотирьом знакам

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Це ваша найкраща споріднена душа у 2024 році: гороскоп партнерства для кожного зі знаків Зодіаку