RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Обговорюють людей за їхніми спинами: п’ять найбільших пліткарів за гороскопом

Астрологи назвали зодіакальні знаки, які вважаються найбільшими пліткарями. Найбільш схильні коментувати всіх поза за спиною п'ять знаків: Близнюки, Рак, Лев, Терези та Скорпіон.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Читайте також: Будуть під захистом вищих сил: у березні чотири знаки Зодіаку чекають щасливі зміни

Близнюки

Цей знак від природи має двоїсту натуру. Саме тому Близнюки просто створені для пліток. У них є велика жага до спілкування, що робить їх справжніми експертами в плітках. При цьому швидкий і розумний характер дозволяє оперативно схоплювати ситуацію і перемикатися з теми на тему.

Рак

Рак є емоційним знаком, якому подобається бути у центрі уваги, проте не обов'язково безпосередньо. Саме через тонкі коментарі вони вміло висловлюють думки про інших. Завдяки чутливій натурі є ідеальними для спілкування, проте можуть бути надто хитрими у поширенні пліток.

Лев

Леви теж люблять бути в центрі уваги і обожнюють "перемивати кісточки" іншим, щоб підкреслити свою перевагу. Завдяки енергійному характеру вони є чарівними співрозмовниками. Проте треба бути обережними, адже можуть драматизувати історії, щоб зробити їх ще цікавішими.

Терези

Терези є майстрами зберігати мир, проте це не означає, що час від часу не пліткують. Завдяки дипломатичному характеру можуть спілкуватися з ким завгодно. Саме потреба в балансі робить їх схильними вислуховувати різні версії одних і тих же історій.

Скорпіон

Скорпіони є цікавими та пристрасними. Завдяки такому інтенсивному характеру вони займаються будь-якою темою з абсолютною віддачею, а потужна інтуїція дозволяє проникати в глибини людської психіки та розкривати найбільш сокровенні таємниці.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку важко розірвати токсичні стосунки.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будуть фінансово стабільними: вони вміють зберігати гроші

Кохання стане ще міцнішим: ці три пари Зодіаку в 2024 році пройдуть всі випробування

Удар в самісіньке серце: ці три знаки Зодіаку в 2024 році може чекати зрада коханих