RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Буде важко, але шанс є: астролог, що передбачив війну в Україні, дав прогноз на 2024 рік

Астролог передбачив, що компанія першої половини 2024 року (зима-весна) буде оборонною. А нову наступальну компанію краще проводити після дня Незалежності України, після 24.08.2024 р.

Таке передбачення дав астролог Дмитро Уранус.

Читайте також: Почнеться фінальна стадія війни, яка принесе перемогу: астролог дав обнадійливий прогноз, відео

В своєму Telegram-каналі він опублікував новий допис, в якому зосередив особливу увагу на оборонних діях:

"Потрібно вгризатися в землю, будувати нові лінії оборони, і тримати лінію фронту, не допускаючи прориву противника. Загроза втрати територій для України залишається ще дуже високою".

Астролог зазначає, що про жодні контрнаступи не може бути й мови принаймні до літа, поки Україна не отримає достатню кількість F-16.

Він також оприлюднив найкращу дату для початку нових контрнаступальних операцій: "Якщо довіряти астрології, то нову наступальну компанію краще проводити після дня Незалежності України, після 24.08.2024 р., коли перестане працювати вкрай несприятливий і небезпечний Соляр у карті України. Поки він не закінчиться, ситуація складатиметься не на нашу користь". Він зауважує, що потрібно краще готуватися і припинити недооцінювати противника.

Астролог також додає: "На даному етапі війни, незважаючи на великі втрати, рф змогла підготуватися до нового наступу швидше і краще за нас. І якщо в рф не буде кардинальних політичних змін, то в майбутніх війнах буде так само. У них більше людських і природних ресурсів”.

В його дописі вказано, що українці можуть перемогти їх тільки технологічним проривом. А весь світ може перемогти їх тільки економічним тиском:

“Холодильник росіянина повинен перемогти путіна в голові росіянина, в цьому весь секрет перемоги”.

Астролог також вказав про можливі результати укладання мирного договору з росіянами: "Якщо укласти мирну угоду з рф, під час дії цієї солярної карти, до 24.08.2024, то ми в найближчі десятиліття не повернемо втрачені території. Крім того, якщо в найближчі пів року ми підемо на мирну угоду з РФ, то війна може знову повториться близько 2032 року, і ми втратимо всі східні області України назавжди. Після чого майбутнє України не визначено”.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" вже розповідав про астрологічний прогноз на 2024-2025 року.

  • Вас також може зацікавити:

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Вибори і важка перемога: нове передбачення карпатського мольфара щодо закінчення війни

Це буде рік карми: нумеролог розповіла про місяць, який визначить долю України на 2024 рік