RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Сенс їхнього життя: п’ять знаків Зодіаку, що не протримаються без кохання

Астрологи склали психологічний гороскоп і назвали знаки Зодіаку, які не можуть жити без любовних стосунків.

Гороскоп публікує видання Ukrmedia.

Читайте також: Березень принесе позитивні зміни чотирьом знакам Зодіаку: їм посміхнеться удача

Терези

Вони неймовірно романтичні, тому потреби свого партнера для них завжди на першому місці. Сильний характер, харизма та аналітичний склад розуму допомагають Терезам робити своїх других половинок найщасливішими на планеті. Як тільки вони бачать поблизу цікаву особу - зроблять усе можливе, аби її закохати у себе.

Рак

Романтичний знак Зодіаку. Їх природна емпатія і співчуття роблять їх відмінними слухачами та партнерами. Астрологи наголошують, що якщо хтось небайдужий для Раків - вони продемонструють йому усю турботу та кохання.

Риби

Риби славляться своїм безмежним співчуттям і натурою. Вони вміють переживати чужий біль, що робить їх неймовірно дбайливими. Ці люди, за словами астрологів, розуміють потреби та почуття своєї половинки. У коханні Риби безкорисливі і завжди дбають про партнера.

Телець

Земний знак, відомий своєю вірністю та непохитною любов'ю. Вони люблять балувати своїх близьких любов'ю та матеріальними зручностями. Їхне кохання, за словами астрологів, стійке і довговічне, як міцний фундамент. Телець зробить усе можливе, аби партнер відчував себе коханим, бажаним та отримував від партнера гармонію у стосунках.

Лев

Вони випромінюють любов і позитив, залучаючи оточуючих своєю харизмою та чарівністю. Астрологои їх вважають пристрасними коханцями, які пишаються своїми стосунками. Ці люди завжди намагаються переконатися, що їхня друга половина щаслива. У людей вони закохуються зі швидкістю світла, однак захоплення може тривати від кілька днів до кількох років. Попри це, Леви не здатні прожити без кохання.

Раныше ми називали найгірших ловеласів за гороскопом.

Вас може зацікавити:

Пускають все напризволяще: які знаки Зодіаку тікають від проблем замість того, щоб їх вирішувати

Не щастить із друзями: три знаки Зодіаку найчастіше потрапляють у пастку токсичних стосунків

Місяць злетів і падінь: астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких березень буде непростим