RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

​Наступні місяці будуть важкими, але перемога вже близько: індійський мудрець розповів, як закінчиться війна в Україні

Наступні кілька місяців будуть важкими для українців, але перемога неминуча. Закінчення війни не означатиме кінець випробувань для країни: Україну очікує роз'єднання суспільства.

Такий прогноз зробив індійський мудрець Ануграх Шакті.

Читайте також: Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

За його словами, ключові події на фронті змінять хід подій на користь України, а міжнародні лідери підсилять підтримку країни, зокрема через становлення міцного та тривалого миру за допомогою міжнародних переговорів та дипломатії.

Також, відповідно до прогнозів мудреця, Україні допоможуть союзники у боротьбі зі всесвітнім злом і вона отримає стільки зброї, що зможе прогнати ворога зі своєї землі і він визнає свою поразку.

За його словами, Україна зможе відновити власне виробництво зброї і саме це стане ключем до перемоги і дозволить повернути всі окуповані Росією землі, а участь в оборонних союзах допоможе Україні в майбутньому.

Пророцтво мудреця віщує, що саме через випробування війною і смертями Україна знайде свій шляхдо процвітання - боротьба, яку ми ведемо сьогодні, покладе початок новій ері, де правда та справедливість стануть основою відродженої сильної держави.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні

Росію чекають важкі часи і Божий суд: 99-річний старець з гори Афон розповів, коли настане мир в Україні

Україна матиме коридор можливостей: астролог назвав терміни можливого перемир'я та закінчення війни