RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Зірки обіцяють щастя і вічне кохання: який ідеальний вік для одруження за вашим знаком Зодіаку

Деякі представники знаків Зодіаку не збираються одружуватися, тоді як для інших кохана людина поряд потрібна, немов повітря.

У якому віці найкраще виходити заміж кожному зі знаків Зодіаку, розповідають "MixNews".

Овен

Представники цього знаку Зодіаку, як правило, вважають за краще бути в суспільстві протягом свого життя, хоч і вважають себе незалежними. Вік 20 років часто стає часом для одруження та налагодження щасливих стосунків у людей цього знака.

Телець

Тільці прагнуть стабільності в сімейному житті. Імпульс до любові, шлюбу та щастя у партнерстві є ключовою метою для кожного представника цього знака до досягнення ними віку 25 років.

Близнюки

Близнюки – знак Зодіаку, який прагне любові, перевершує навіть найромантичніші фантазії. З самого раннього віку Близнюки шукають свого близнюка за духом, проте одружуються лише після досягнення 30-річного віку.

Рак

Раки досить влюбливі та сильно потребують кохання. Проте свою людину вони знаходять ближче до 30-річного віку.

Лев

Леви віддають перевагу любовним втіхам без обручки на пальці. Однак у більш зрілому віці, близько 30 років, вони все ж таки прагнуть знайти свою людину і впорядкувати своє життя.

Читайте також: Астрологи назвали знак Зодіаку, найпоширеніший у світі: цьому є пікантне пояснення

Діва

Діва прагне до сімейного щастя і воліє одружитися рано, найчастіше вже після досягнення 20-річного віку.

Терези

Терези вірять у щиру любов і всіляко намагаються її знайти. Як правило, вони одружуються рано, близько 20 років. Вони також вірять у сумісність за знаками Зодіаку.

Скорпіон

Люди, що народилися під знаком Скорпіона, вважають за краще зберігати свою незалежність до пізніх років. Однак не виключено, що Скорпіон все ж таки зважиться на шлюб після 30 років.

Стрілець

Представники цього знаку Зодіаку намагаються зберігати свободу якнайдовше. І якщо вони таки замислюються про шлюб, то відбувається це після 30 років.

Козоріг

Козоріг - це знак Зодіаку, який цінує почуття комфорту та безпеки у стосунках. Він обов'язково звертає на це увагу перед тим, як одружуватися. Відбувається це зазвичай віком від 25 до 30 років.

Водолій

Водолії відомі своїм високим рівнем енергії, ентузіазму та життєвої сили, що може призвести їх до вирішення одружитися вже в ранньому віці, близько 20 років. Вони прагнуть нових пригод і часто готові на експерименти у сфері відносин.

Риби

Риби, навпаки, зазвичай не поспішають зі шлюбом і вважають за краще дочекатися більш зрілого віку. Вони рідко зважуються на шлюб до досягнення 30-річного віку, оскільки вважають за краще переконатися у стабільності своїх стосунків та своєї готовності до сімейного життя.

Раніше ми розповідали, до яких знаків Зодіаку не слід звертатися за допомогою.

  • Вас також може зацікавити:

Тримають дітей в "залізних лещатах": три імені, які носять найжорстокіші мами

Здатні прикинутися будь-ким: три знаки Зодіаку вміють приховувати те, що в них усередині

Народжені під знаком Риби: в чому полягають відмінності жінок і чоловіків