RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Перемога вже не за горами: у мольфара Ореста знайшли пророцтво закінчення війни

Ключові військові події вже наближаються та змінять хід ситуації. При цьому війна проти Росії завершиться на користь України.

Про це йдеться у пророцтві карпатського мольфара Ореста.

Читайте також: Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Він зауважив, що в ці тяжкі часи, коли здається, що випробування лягають на плечі нашої країни одне за одним і темрява намагається огорнути наші душі, не потрібно забувати, що над народом завжди світить зірка Надії. Зараз може здаватися, що країна перебуває у важкому становищі, однак агресор отримає покарання.

"Але Бог все управить. Так що правда здобуде верх, а агресор, що несе на своїх плечах вагу, зазнає важкого покарання від Всевишнього", - наголосив він.

Хоч противник намагатиметься посіяти сумніви та розбрат і можливі тимчасові невдачі. Однак це у підсумку стане випробуванням для українців на міцність спільної віри та єдності.

"Ключові військові події вже наближаються та змінять хід подій на користь України. Підняті руки агресорів опустяться і їхні плани розвіються, як дим. Зараз час, коли кожен з нас повинен об'єднатися в молитві та вірі", - розповів старець.

Духовна сила народу, віра в Бога і праведність боротьби - стануть найміцнішим щитом, зауважив він.

"І коли прийде час - цей щит перетвориться на меч Перемоги. Тому нехай кожен українець пам'ятає - перемога вже не за горами", - додав мольфар Орест.

Раніше Апостроф" писав, що Росія може піти на мирні переговори через серйозну внутрішню проблему.

  • Вас також може зацікавити:

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні

Росію чекають важкі часи і Божий суд: 99-річний старець з гори Афон розповів, коли настане мир в Україні

Україна матиме коридор можливостей: астролог назвав терміни можливого перемир'я та закінчення війни