RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Не Навальним єдиним: астролог сказав, кому з ворогів Путіна загрожує небезпека

Російський опозиціонер Олексій Навальний помер не своєю смертю в колонії. Політик – не остання жертва режиму президента Володимира Путіна.

Такий прогноз озвучив астролог Влад Росс.

За його словами, Олексія Навального повторно отруїли, а його смерть у колонії виглядає як природна. Влад Росс припускає, що Кремль ще у грудні запланував ліквідацію опозиціонера. Вже тоді Москва знала, що не проводитиме обміну на Красікова, якого затримали за підозрою у вбивстві лідера чеченських добровольців.

Читайте також: У Росії загадково помер кухар Путіна, який обслуговував його останні роки

"Чорний Місяць у будинку смерті в гороскопі Навального говорить про те, що його отруїли, чим викликали серцеву недостатність і відрив тромбу. Вперше після замаху Навальному вдалося фактично відродитися з попелу, а вдруге справу довели до кінця", - наголосив Росста додав, що Олексій Навальний не є останньою жертвою режиму Володимира Путіна.

За словами астролога, кільком російським журналістам та діячам слід побоюватися за своє життя. Водночас, як вважає Влад Росс, Ігореві Стрєлкову-Гіркіну нічого боятися, оскільки синдикат ФСБ-КДБ своїх не прибирає. Ймовірно, Кремль намагатиметься ліквідувати Володимира Кару-Мурзу та Майкла Накі.

Щодо опозиціонерів Михайла Ходорковського та Гаррі Каспарова, їм також нічого не загрожує, оскільки ці політики не мають впливу на російське суспільство.

"У Фейгіна дуже велика охорона, а так, ФСБ з радістю ліквідувала б його. Також їм заважають Христо Грозєв і Осечкін. Але все-таки думаю, що саме Майклу Накі треба найбільше побоюватися. З людей, які перебувають в Україні, слід побоюватися Івану Яковbні" , - резюмував астрологів.

Раніше ми розповідали, що астролог назвав рік закінчення війни.

Вас може зацікавити:

Що чекає на Україну влітку 2024 року: відомий астролог поділився прогнозом

Час великих змін: хіромант розповів, чим і коли завершиться війна в Україні

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні