RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Несподівані події змусять ворога благати про мир: індійський пророк побачив, як закінчиться війна в Україні

Українцям дали нове передбачення стосовно завершення війни. Переломним моментом стане неочікувана заява країни-агресора про готовність до переговорів без попередніх умов. Це стане можливим завдяки посиленню санкційного тиску та внутрішньополітичної нестабільності.

Саме таке пророцтво залишив індійський пророк Ануграх Шакті.

Читайте також: Перемога вже не за горами: у мольфара Ореста знайшли пророцтво закінчення війни

Індійський пророк Ануграх Шакті, чиє ім'я означає Благодать, має тривалий та цікавий життєвий шлях пошуку глибокого духовного знання, що привело його до відкриття дару передбачення майбутнього.

Пророцтва Ануграха вражають своєю точність і глибиною, здобуваючи йому репутацію одного з найвидатніших пророків нашого часу. Зокрема це пророцтво розкриває не лише майбутнє нації, а й подає глибший погляд на те, як зміни, що відбудуться, вплинуть на весь світовий порядок.

Серед численних відкриттів, якими Ануграх поділився зі світом, є одне просто, що вирізняється особливо. Воно стосується країни, затягнутої в агресію війни та страждань, але на порозі великих змін – України.

Пророк Ануграх поділився об'ємним пророцтвом, що обіцяє багато випробувань і перемогу над ворогом:

"Це епоха величезних випробувань для України, війни та конфлікти, що не тільки спустошують землі, але й випробовують дух народу".

Ануграх говорить, що саме через ці тернисті шляхи Україна знайде свою непохитну силу. Об'єднані спільним болем та сподіванням, українці стають втіленням відваги, відстоюючи своє право на свободу та незалежність.

"Кара і небесна справедливість не забариться, адже кара від Всевишнього неминуче спіткає агресорів", – говорить пророк.

Він говорить, що ті хто, приносить війну та страждання, зазнають моральних та матеріальних втрат, підкреслюючи, що всі несправедливі дії будуть покарані:

"Це буде час, коли зло зіткнеться з непереможною силою вселенської справедливості".

Ясновидець пророкував, що пробудження і підтримка друзями України у ці часи відіграє ключову роль. Він також передбачив кульмінаційний момент у боротьбі за мир - "момент перелому, коли світло перемоги почне проганяти темряву".

"Серія подій, які розгорнуться на глобальній арені, приведе до неочікуваних поворотів у конфлікті, а в декількох регіонах країни-агресора виникне внутрішній розкол, спричинений загальнонаціональними протестами та політичною нестабільністю. Цей внутрішній тиск змусить її лідерів переосмислити свою воєнну стратегію", - говорив Ануграх.

Він вказує, що переломним моментом стане неочікувана заява лідера країни-агресора про готовність до переговорів без попередніх умов, це стане можливим через посилення тиску санкцій та внутрішньополітичної нестабільності в його власній країні.

"Україна стоїть на порозі знакових перемін", – зауважує пророк, додаючи, що найближчі місяці стануть вирішальними в боротьбі за свободу та справедливість.

Нагадаємо, раніше астрологиня розповіла, що чекає Росію в 2024 році.

  • Вас також може зацікавити:

Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Вдалий час для успішних дій: астролог озвучив сценарії завершення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога