RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Два знаки сьогодні найбільш вразливі: гороскоп за картами Таро 19 березня

Астрологи розповіли, що може чекати на всі зодіакальні знаки у вівторок, 19 березня, за картами Таро.

Про це пише видання Slovofraza.

Читайте також: Найнесумісніші знаки Зодіаку, яким важко побудувати щасливі стосунки

Овен

Карта "Туз жезлів" говорить про те, що треба бути обережними у висловлюваннях. Краще не розкривати секрети, щоб не жалкувати у майбутньому. Вечір варто провести у колі близьких чи наодинці з собою.

Тілець

Карта "Імператор" вказує на те, що необхідно відпочити в цей день, зайнятися саморозвитком, самовдосконаленням. Вдалий час для позбавлення від шкідливих звичок та роботи над тілом та духом.

Близнюки

Карта "Дама мечів" є символом того, що в цей день необхідна велика обережність. Варто уникати контакту з негативними людьми та сконцентруватися на позитивних думках. Так вдасться уникнути можливих неприємностей.

Рак

Карта "Блазень" говорить про те, що вкрай необхідно зустрітися з друзями, насолодитися спілкуванням. Зустріч має бути відкритою, веселою та радісною, щоб зарядитися енергією.

Лев

Карта "Паж жезлів" вказує на те, що треба бути готовим до несподіваних перешкод. Сприймати не як проблеми, а як уроки, і не соромитися звертатися за допомогою. Близькі люди можуть стати корисними консультантами.

Діва

Карта "Колесо Фортуни" є символом того, що це - щасливий день. Успіх буде супроводжувати як у фінансових питаннях, так і в особистому житті. В усіх сферах життя Колесо Фортуни принесе добробут та успіх.

Терези

Карта "Світ" говорить про те, що відкриються нові можливості та горизонти. З огляду на це, не бійтеся долати труднощі. Успіх повернеться разом із щасливими змінами.

Скорпіон

Карта "Двійка кубків" вказує на те, що все вдаватиметься непросто, і можете відчути втому від справ. Карта радить приймати допомогу від інших та на деякий час відкласти неважливі плани.

Стрілець

Карта "Місяць" є символом того, що з'явиться чудова можливість приділити час собі. Тому варто реалізувати давно задумані плани на різноманітні процедури, записатись на цікаві курси чи дозволити собі купити щось приємне. Це перезарядить та надасть нову енергію.

Козоріг

Карта "Колісниця" говорить про те, що треба бути обережними під час здійснення онлайн-платежів, уникайте переказів грошей на карти незнайомих осіб. Сьогодні існує ризик зіткнутися з шахрайством.

Водолій

Карта "Сила" вказує на те, що варто покладатися на власні сили, яких буде достатньо. Збільшення концентрації і рішучості допоможе успішно здолати всі перешкоди.

Риби

Карта "Дама денаріїв" є символом того, що необхідний спокій та рівновага. Варто уникати конфліктів, не допускайте посилення напруги будь-де. У разі виникнення непорозумінь - потрібно вирішувати їх негайно.

Раніше ми розповідали про те, що астрологи назвали найкращих бабусь за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Усього домагаються самі: які жінки за знаком Зодіаку мають найсильніший характер.

Є завищені стандарти: яким знакам Зодіаку важко догодити

У кожної своя особливість: астрологи розповіли, що найпривабливіше в жінок за знаком