RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Спадний Місяць триватиме до 7 квітня: що варто зробити в цей період

Триває коридор затемнень, котрий готує важливі зміни для кожного знаку Зодіаку. Разом з цим від 26 березня по 7 квітня триватиме також період спадного Місяця – події в цей час можуть значно вплинути на життя представників кожного зодіакального сузір’я.

Астрологиня Марина Скаді (Соколова) для ТСН розказала, що варто встигнути зробити в цей час.

Читайте також: Сонячне затемнення і вибухи на Сонці: дата рідкісних явищ у квітні

Чого чекати у спадний Місяць

Протягом всього періоду коридору затемнень особливо важливим є спостереження за подіями, що відбуваються в житті, адже вони можуть відкрити наміри та послання космічних сил. Варто зазначити, що для кожного знаку зодіаку цей час може означати активізацію певної сфери життя. Зокрема, ось що очікує на представників цих знаків Зодіаку.

Овен

Відбувається перезавантаження за 7 домом, що означає зміщення уваги на аспекти партнерства, міжособистісні та професійні відносини. Цей період може вказувати на важливі рішення, пов'язані зі шлюбом або розірванням відносин, а також на зміни у ваших соціальних зв'язках. Очікуйте зростання вашої ролі у суспільстві. Скаді зазначає, що до аспектів 7-го дому також належать взаємодії з клієнтами, конкурентами, а також потенційними опонентами і ворогами.

Телець

В Тельців відбудуться зміни, пов'язані з 6 домом, що охоплює аспекти здоров'я, робочих обов'язків, домашнього життя та повсякденності. Цей дім вказує на служіння іншим, обслуговування, догляд за домашніми улюбленцями та щоденну працю. Можливе переосмислення щоденного розкладу через зміни на роботі або у сфері здоров'я.

Близнюки

На Близнюків очікує вплив на 5 астрологічний дім в період весняних затемнень. Ця сфера включає творчість, дітей, особистий бізнес, любовні стосунки, самовираження у суспільстві. Важливими стануть захоплення, хобі, спорт, ігри, відпочинок і розваги, які впливатимуть на взаємини з дітьми та близькими людьми.

Рак

Ракам Скаді радить зосередитися на сімейних зв'язках, домашньому затишку, стосунках з матір'ю, емоціях, почуттях та спогадах. Важливо буде приділити увагу цим аспектам життя, особливо з огляду на майбутній сезон затемнень.

Лев

Леви виявляються особливо вразливими до затемнень, зокрема до сонячних, через те, що Сонце є панівною планетою цього знаку. У цей час активізується 3 дім у їхньому астрологічному розкладі, акцентуючи на комунікаціях, взаєминах з родичами, сусідами, шкільними товаришами та на питаннях освіти.

Діва

Дівам слід звернути увагу на аспекти 2 дому, який стосується фінансів, особистих цінностей, матеріального комфорту, самооцінки, природних здібностей та імунітету. Це час для роздумів про інвестиції в майбутнє. Події в цей час вплинуть на ваше матеріальне становище.

Терези

Для Терезів затемнення активізують перший дім, що відображає їхню індивідуальність та активність. Особисті виклики та питання, які потребують швидкого вирішення, стануть більш виразними. Це також час, коли зростає ваш особистий вплив на оточення. Вас почнуть сприймати по-новому після певних подій в житті.

Скорпіон

Для Скорпіонів це час, коли актуалізуються кармічні зв'язки, оскільки період затемнень зосереджує увагу на аспектах 12-го дому. Це область підсвідомого, таємного, глибоко схованих страхів. Можуть виникнути ситуації, що вимагатимуть приховування таємниць чи інформації, а також варто очікувати на активізацію прихованих ворогів.

Стрілець

Для Стрільців цей час акцентується на 11 домі, що демонструється у прояві друзів, однодумців, варто очікувати на довготривалі проєкти, зокрема пов'язані з цифровим світом, ІТ-сферою, онлайн активностями та суспільними ініціативами. Ви також скоро відчуєте поповнення у своєму соціальному колі, деякі друзі відкриються з несподіваних сторін.

Козеріг

Козерогам варто очікувати зміни у професійній сфері, оскільки період затемнень торкнеться 10-го дому, що відповідає за кар'єру та соціальний статус. Події кінця березня – початку квітня принесуть можливі зміни у соціальному статусі, включно з такими значними подіями, як шлюб, розлучення, вихід на пенсію або зміна місця роботи.

Водолій

Дев’ятий дім асоціюється з розширенням життєвих горизонтів у найширшому розумінні. Для Водоліїв цей час стане важливим для занурення в міжнародні відносини, вищу освіту, далекі мандри або навіть переїзд закордон. Цей астрологічний період також сприяє дослідженню культур, традицій різних народів, а також філософським пошукам.

Риби

Для Риб настає активна фаза в житті, пов'язана з 8 домом, який охоплює дуже глибокі та складні життєві аспекти, такі як життя і смерть, фінансові ресурси інших людей, спадщина, сексуальність, а також потенційні ризики, хірургічні втручання та критичні ситуації. Для багатьох Риб це стане часом нового початку, що може бути пов'язано з непередбачуваними і навіть ризикованими подіями.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що принесе Червивий місяць кожному знаку Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи склали великий гороскоп до кінця травня: як повпливає весна на ваш знак

Мають неабиякий хист: знаки зодіаку, що легко притягують гроші

Наближається коридор затемнень: чим небезпечний період і як уникнути ударів долі