RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дзеркальна дата 30.03.2024: значення, чого не можна робити і як загадати бажання

У суботу, 30 березня, на нас чекає дзеркальна дата - 30.03.2024, повна магічного значення, в яку відкриється портал нових можливостей.

Про значення дати, що не можна робити та як загадати бажання, розповідає "Апостроф".

Читайте також: Дати для весілля в 2024 році: як обрати найкращий день

У дзеркальну дату відкриється справжній портал нових можливостей, тому важливо у цей день не пропустити жодної секунди дорогоцінного часу і встигнути зробити якнайбільше. При цьому чим більше добра і хороших емоцій ви віддасте людям - тим більше повернеться до вас.

Цифра 3 в нумерології - про пригоди, соціальні зв'язки, духовне зростання. З трійкою можна реалізувати багато творчих проектів. Цифра 3 не терпить занудства, все має йти від душі і легко робитися. При цьому трійка — містичне число, яке присутнє у багатьох релігіях, і саме у цьому значенні вона допомагає подолати проблеми та просунутися у духовному зростанні.

У дзеркальну дату важливо складати плани, будувати проекти та мріяти; робити будь-які процедури для краси та здоров'я; провести день із коханими; помиритися з тими, з ким у сварці; зручний час для медитацій, духовних практик.

У той же час у дзеркальну дату не можна думати про погане, тому що до вас можуть повернутися всі недобрі думки та побажання іншим людям. Уникайте лайки та сварок; конфліктних ситуацій та з'ясування відносин;

У дзеркальну дату також заведено загадувати бажання.

Напередодні дзеркальної дати можна написати мрію на білому папірці, покласти в миску з питною водою і залишити на ніч на підвіконні. Вранці рекомендується випити цю воду натще, а папірець закопати у безлюдному місці.

Також можна вночі вийти на відкрите місце та взяти із собою яблуко. Розрізати його навпіл, одну з половинок не дивлячись кинути за спину. Іншу з'їсти разом із кісточками, подумки промовляючи бажане.

Весь дзеркальний день провести так, наче бажання вже справдилося. Перебувати у гарному настрої, намагатися відчути, як отримати загадане. Частіше дивитись у дзеркало, милуючись відображенням себе, успішної людини.

Раніше "Апостроф" публікував новий церковний календар на 2024 рік.

  • Вас також може зацікавити:

Які прізвища в Україні мають "церковний слід": повний список

Чи можна вірянам ненавидіти росіян? Філарет пояснив слова з Біблії про любов до ворога

Археологи виявили біблійне місто Содом, за легендою знищене Божим гнівом