RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Дехто опиниться у центрі уваги долі: гороскоп Таро 12 квітня

Тарологи поділилися передбаченням для всіх зодіакальних знаків за картами Таро на п'ятницю, 12 квітня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Фортуна буде прихильною: ці знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками тижня

Овен

Карта "Маг" говорить про те, що день обіцяє легкість у всьому. Втілення давно забутих ідей буде успішним, а нові ідеї будуть підтримані. Головне цього дня – не квапитися.

Телець

Карта "Четвірка Жезлів" символізує можливе перевантаження на роботі. Це може спровокувати безсоння та підвищену дратівливість. Ще загрожують проблеми із травленням, уникайте гострих страв.

Близнюки

Карта "Вежа" вказує на те, що сьогодні може надійти пропозиція нової посади. Навіть якщо спочатку буде видаватися непривабливою, не панікуйте. Невдовзі з'явиться можливість подивитися на ситуацію інакше.

Рак

Карта "Двійка Денаріїв" радить не вдаватися в меланхолію та не захоплюватися драматизацією. Якщо плани не здійснюються так, як задумали - просто перечекайте. Згодом все нормалізується. На додаток - результат перевершить всі очікування.

Лев

Карта "Сонце" застерігає від поспіху. Не кваптеся відмовлятися від вихідного дня, віддаючи перевагу роботі. Лев заслуговує сьогодні на відпочинок, тому краще скористатися таким правом. Карта символізує наповненість та гармонію.

Діва

Карта "Закохані" говорить про те, що вам буде легко привабити до своєї персони увагу інших. Для цього скористайтеся почуттям гумору та не забувайте про посмішку. Вам вдасться завоювати такою зброєю весь світ.

Терези

Карта "Путівник" символізує чудовий день для приділення уваги власному здоров'ю. Займіться спортом, перегляньте харчування, більше пийте води і добре відпочивайте. Все це допоможе стати здоровішими та щасливішими.

Скорпіон

Карта "Паж Кубків" вказує на те, що сьогодні можливі фінансові труднощі, особливо у другій половині дня. У відносинах з іншими проявіть безкорисливість і намагайтеся глибше зрозуміти бажання та потреби свого оточення.

Стрілець

Карта "Колесо Фортуни" говорить про те, що це вдалий період для поліпшення робочих процесів. Будьте легкі у спілкуванні з колегами. Це допоможе порозумітися з іншими.

Козоріг

Карта "Верховна Жриця" символізує важливі ділові питання. Їх краще вирішувати в першій частині дня. Після обіду з'явиться можливість відпочити та розслабитися.

Водолій

Карта "Зірка" говорить про те, що ранок - чудовий час для роздумів про свої плани. Вам необхідно окреслити для себе, що здатне принести щастя. Всі наміри та плани будуть здійснені, якщо матимуть ясність і чіткість.

Риби

Карта "Дама Денаріїв" вказує на проблеми, які будете активно вирішувати сьогодні. Саме такий підхід допоможе досягнути успіху, хоча до кінця дня може з'явитися втома.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку в квітні варто очікувати на несподіванки.

  • Вас також може зацікавити:

Для Раків - чудовий відпочинок, а для Левів - мудрі рішення: гороскоп Таро на тиждень з 8 по 14 квітня

Три знаки Зодіаку не люблять дні народження: вважають марною тратою часу

Час щастя і нових звершень: з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни