RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Зірки віщують доленосні зміни у кінці квітня чотирьом знакам Зодіаку

Наприкінці квітня кілька знаків Зодіаку чекають доленосні зміни в особистому житті: від нових знакомств, знакових зустрічей та освічень до розірвання поточних стосунків.

Кого очікують зміни в особистому житті, розповіли астрологи.

Читайте також: Три знаки Зодіаку чекає великий кар'єрний стрибок цієї весни

Терези

Наприкінці квітня ви маєте шанс зустріти людину, з якою проведете все своє життя. Обранець підходитиме за всіма параметрами. А от тим представникам знака, які вже знайшли пару, належить ухвалити серйозне рішення: розірвати поточні стосунки чи дати їм шанс.

Діва

В маєте шанс познайомитися з новим партнером. Ваші почуття будуть взаємними, а стосунки з кожним днем ставатимуть все міцнішими. А от тим Дівам, які вже знайшли свою пару, доведеться вирішити кілька конфліктних ситуацій. Можливо, партнерам слід разом звернуться до психолога.

Телець

У вас буде змога поспілкуватися з людиною з минулого. Можливо, на зв’язок вийде давній знайомий, який перебуває зараз за кордоном. Кохана людина Тельців практично готова зробити рішучий крок у відносинах, саме це змусить їх перейнятися ще більшою любов’ю до неї. Не лякайтеся тимчасових непорузумінь - все вирішиться.

Овен

У вас може відбутися знайомство з людиною, яка надіслана долею. Також це може бути побачення з минулим партнером. Для тих же Овнів, хто вже давно одружений, це може означати перехід на новий рівень відносин.

Раніше астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Ретроградний Меркурій у квітні: для кого особливо небезпечний цей період

Ставлять на кон все, що мають: найбільші безумці в азартних іграх за гороскопом

Назавжди в їхньому серці: які знаки Зодіаку не можуть забути своє перше кохання