RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зробіть щось незвичне, шокуйте інших: гороскоп за картами Таро на 20 квітня

Тарологи зробили передбачення для всіх зодіакальних знаків за картами Таро на суботу, 20 квітня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Амур вже готує стріли: весна-2024 подарує неймовірне кохання трьом знакам Зодіаку

Овен

Карта "Верховна Жриця" говорить про знаходження нового джерела сили. Завжди довіряйте інтуїції. Також не беріть участі у конфліктах, якщо не стосуються власних інтересів. У решті випадків - захищайте власні права.

Телець

Карта "Паж Жезлів" вказує на те, що Тельців чекає яскравий день. Також можлива чарівна пропозиція, від якої не зможете відмовитися. Потрібно уважно зважити кожен наступний крок та уникати помилок.

Близнюки

Карта "Вісімка Денаріїв" попереджає про необхідність подбати про здоров'я. Знайдіть час для відпочинку, візьміть відпустку, проведіть з користю для себе. Це допоможе вирішувати важливі завдання.

Рак

Карта "Валет Денаріїв" вказує на зупинку в житті, та щоб почати рухатися, треба йти на ризик. Є варіант відмовитися тимчасово від чогось чи когось, однак це буде у ваших інтересах.

Лев

Карта "Сімка Мечів" говорить про хитрість та інтриги у вашому житті. Не давайте можливості іншим використовувати їх, адже негативно вплине на майбутнє. Слухайте совість та майте власні інтереси.

Діва

Карта "Світ" - ви відчуваєте дефіцит внутрішньої гармонії та єдності з вищим "я". З огляду на це - більше приділяйте час для відпочинку, а не роботі. Спробуйте зайнятися тим, що раніше уникали.

Терези

Карта "Лицар Жезлів" попереджає про труднощі, здатні порушити емоційну рівновагу. Проте ці події допоможуть дізнатися істину і вийти зі складної ситуації. Вас могли заплутати противники, однак незабаром все зміниться.

Скорпіон

Карта "Четвірка Жезлів" - не втрачайте надію, прагніть миру та спокою. Долайте страхи й сумніви для здійснення планів. Успіх буде на вашому боці, всі проблеми вирішите.

Стрілець

Карта "Туз мечів" - вам необхідно змінити свою поведінку, аби уникнути появи ворогів. Будьте обережні з висловлюваннями, адже слова можуть неправильно зрозуміти. Нестача інформації може викликати конфлікти.

Козоріг

Карта "Четвірка Кубків" говорить про позитивні зміни та успіх. Козероги, попри можливі труднощі, мають побачити свої сильні сторони та використовувати їх у власних інтересах.

Водолій

Карта "Лицар Кубків" - більше не фокусуйтеся на минулих проблемах. Всі зміни ведуть до кращих результатів. Варто визнати підтримку та допомогу від близьких та подякувати їм.

Риби

Карта "Двійка Жезлів" вказує на те, що потрібно уникати відвертих розмов із іншими. Це може дистанціювати від близьких людей. Тому варто зупинитися та обміркувати, які зміни можуть внести в життя для зміцнення стосунків з іншими.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яких жінок уникають чоловіки за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Весна захопить у вир кохання: цим знакам Зодіаку Амур готує приємні сюрпризи

Доля готує кармічну компенсацію: три знаки Зодіаку отримають щедру винагороду у квітні

Щастя без меж: два знаки Зодіаку, які отримають приголомшливий сюрприз