RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Яскраві зміни в житті: прогноз за картами Таро для всіх знаків Зодіаку на 29 квітня

Тарологи прогнозують, що понеділок, 29 квітня 2024 року, віщує яскраві та важливі зміни для всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що зірки приготували для представників усіх зодіакальних сузір'їв цього дня.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Для Овнів карта Туз Жезлів обіцяє різноманітні можливості, як доступні, так і ті, які ще належить дослідити. Вам доведеться зважитися на ризикований крок, який може призвести до успіху.

Телець

Для Тельців карта Вісімка Кубків є однією з трьох карт, що вказують на сумне прощання. Вам слід шукати новий підхід до розуміння життєвих принципів.

Близнюки

Для Близнюків карта Сонця приносить радість, тепло та впевненість у майбутньому. На вас чекає нове кохання, яке може стати довгостроковим і істинним, вимагаючи від вас вміння віддавати себе, але не турбуйтеся - ви не втратите нічого, ділячись своєю любов'ю.

Рак

Для Раків карта Двійка Мечів символізує сумніви та постійне коливання у виборах. Вам доведеться зіткнутися з неоднозначними ситуаціями, де ваш розум суперечить вашому серцю та інтуїції.

Лев

Для Львова карта Лицар Денаріїв нагадує, що не час розслаблятися. Ваша здатність відрізняти реальні методи від випадкових удач і розуміння того, як досягти своїх цілей можуть допомогти.

Діва

Для Дів карта Лицар Кубків приносить доброзичливу атмосферу та радісний настрій. Вас чекають гармонія та самовдосконалення.

Терези

Карта Сімка Кубків для Терезів нагадує про схильність до самообману. Вам слід уникати підозрілих угод та інтриг.

Скорпіон

Для Скорпіонів карта Диявол вказує на те, що приховані бажання незабаром стануть очевидними. Важливо остерігатися того, щоб не дати своїм гіршим сторонам переважати.

Стрілець

Для Стрільців карта самітника символізує відчуженість від світу і внутрішній пошук. Вам доведеться прийняти виклик і шукати відповіді в собі, щоб знайти глибоке розуміння і побачити приховані знаки.

Козеріг

Для Козерогів карта Блазня представляє внутрішній дитячий дух. Вона виражає відкритість і грайливість, але може стати джерелом неприємностей.

Водолій

Для Водоліїв карта Повішеного символізує стагнацію та безвихідь. Цей час очікування дає шанс для глибокого переосмислення.

Риби

Для Риб карта Світ вказує на відновлення балансу. У цей період ви зможете насолоджуватися повною гармонією та добробутом.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року