RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Левам - перешкоди, а Терезам - перемоги: гороскоп за картами Таро на 9 травня для всіх знаків Зодіаку

Тарологи прогнозують, що четвер, 9 травня 2024 року, принесе несподівані подарунки Долі, але може сильно позначиться на здоров'ї та особистому житті всіх знаків Зодіаку.

"Апостроф" розповідає, що Всесвіт приготував представникам усіх зодіакальних сузір'їв цього дня.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен

Овнам карта Паж Мечів говорить, що важливо бути обережним у висловленні своїх думок і почуттів. Також варто бути уважним до своїх слів.

Телець

Для Тельців карта Сила символізує контроль над пристрастями. Сьогодні важливо виявити силу волі та визначити свої пріоритети.

Близнюки

Для Близнюків карта Королева Мечів символізує подвійність людської природи. Людина може боротися з внутрішнім конфліктом між розумом та емоціями, раціональним та ірраціональним, реальністю та мріями.

Рак

Для Рака карта Башта несе знаки еволюційних змін, які можуть настати швидко. Застаріле має поступитися місцем новому.

Лев

Левам карта Лицар Мечів може стати перешкодою, яка здається непереборною. Слід використовувати більш витончені та дипломатичні підходи, щоб подолати труднощі.

Діва

Для Дів карта Король Жезлів підкреслює лідерські якості, щоб вести за собою інших. Довіра зміцнюватиметься, тому важливо виявляти лідерство.

Терези

Терезам карта Сонце випромінює обіцянку успіху, задоволення, визнання, багатства та величі. Використовуйте цей день для створення фундаменту майбутніх перемог.

Скорпіон

Для Скорпіона карта Четвірка Чаш може створити відчуття застою та рутини. Спробуйте щось нове, незвичайне, дозвольте своїм почуттям вийти назовні.

Стрілець

Для Стрільця карта Десятки Чаш обіцяє повний занурення у позитивні емоції. Не проґавте цей дар долі та насолоджуйтесь кожним моментом.

Козеріг

Козерогів карта Четвірки Мечів попереджає, що існує небезпека втратити зв'язок з реальністю. Ваш внутрішній світ може бути охоплений хаосом та смутою.

Водолій

Для Водолія карта Сімки Чаш віщує можливий емоційний дискомфорт. Можуть виникнути страхи, сумніви та побоювання, що відводять від реальності та занурюють у світ фантазій та ілюзій.

Риби

Для Риб карта Диявол вказує на сильну прихильність чи залежність. Сьогодні ви можете відчути, що під впливом чогось чи когось.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року