RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

По всій Росії прокотиться розплата: старець Зул-Кахар у видінні побачив закінчення війни в Україні

Провидець Зул-Кахар після чергового видіння передбачив перемогу України у повномасштабній війні та розповів, яке покарання чекає на росіян.

Прогноз старця оприлюднили у Youtube.

Провидець мешкає високо в горах, де часто занурюється у глибокі медитації. Зул-Кахар відомий своїм унікальним даром глибокого проникнення у містичне та загадкове.

Читайте також: Перемога прийде раптово: монах з Афону чітко побачив мир і новий світанок в Україні

В одному з видіннь Зул-Кахар деяке одкровення щодо України та завершення повномасштабної війни. За його словами, росіяни, яких він назвав силами зла, востаннє спробують підкорити собі українців.

"Бачив я у видінні, як хмари скорботи огортають ці благословенні землі, але не лінуйтеся духом, бо це остання відчайдушна спроба сил зла затьмарити світло вашої волелюбної душі. Чую голос Всевишнього, що звіщає, що невдовзі полум'я його милості осяє вас промінням надії та звитяги через жертви і страждання. Український народ очиститься як золото в вогняній купелі і постане обновленим. Невдовзі зродиться новий Світанок української звитяги і наші герої знищать ницих ворогів бо так зведено. Владика Московії буде скинутий з непідвладного йому престолу", - йдеться у прогнозі Зул-Кахара.

Ба більше, як стверджує провидиць, проблеми для Росії на цьому не закінчаться. Одразу після перевороту у Кремлі по усій Росії прокотиться розплата за гордість та ницість вищого політичного керівництва країни. Він вважає, що російській владі доведеться вогняною карою відповідати за вбивства безневинних українців.

"Бачу владику того краю осліпленого гординею і жадобою наживи. Немов боров годований він риється в багнюці людських слабкостей та низьких пристрастей. Він є духовним калікою. Та невдовзі всевишній очистить терени Росії від цієї скверни до самих коренів", - резюмував Зул-Хакар після того, як побачив видіння про Україну.

До уваги читача: прогнози майбутнього, а також різні прогнози пророків, астрологів та інших представників окультних наук є розважальним контентом.

Раніше ми розповідали, що віщун Назарій чітко описав завершення війни.

Вас може зацікавити:

"Перестаєте боротися – ви в полоні біди": поради карпатського мольфара Нечая

Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

"Треба вирішувати питання": відомий астролог про важливість систем Patriot для України