RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Для них все має бути ідеальним: три найбільш розпещених знаки Зодіаку

Деякі знаки зодіаку часто бувають досить примхливими та відрізняються вимогливістю стосовно себе. Такі люди мають високі стандарти, які можуть негативно вплинути на відносини.

"Апостроф" розповідає про три найбільш розпещених знаків Зодіаку.

Читайте також: Несподівані повороти долі: три знаки Зодіаку, життя яких перевернеться у травні

Три примхливих знаки Зодіаку

Лев

Леви, точно найрозпещеніший знак зодіаку. Вони люблять, щоб їх помічали та цінували, а також винагороджували похвальними компліментами та захопленням. Якщо буде навпаки - можуть розчаруватися. Левам притаманна поведінка справжніх зірок, вони вимагають всього найкращого – від їжі та одягу, до уваги від інших.

Рак

Це не завжди можна помітити, але Раки можуть бути дуже розпещені в емоційних потребах. Цей знак Зодіаку дуже чутливий і часто очікує, що інші задовольнятимуть їхні емоційні запити. У зворотному випадку, Раки можуть вдатися до маніпулювання, використовуючи свої емоції, щоб отримати те, що вони хочуть. Іноді вони проявляють пасивно-агресивну поведінку або замкнутість, щоб привернути увагу.

Терези

Терези надто розпещені у своїх соціальних взаємодіях, чекаючи, що інші будуть йти на компроміс, щоб задовольнити їхнє прагнення до комфортного середовища. Вони вимагають більшого, коли справа стосується краси та особистих відносин, і незадоволені, якщо справи йдуть не так, як потрібно. Терези потребують естетичного оточення та гармонійних відносин.

Раніше ми писали про три знаки Зодіаку, які вважають, що вони завжди мають рацію.

  • Вас може зацікавити:

Часто відчувають тривогу: три найнеспокійніші знаки Зодіаку

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Простіть, але ненадовго: ці три знаки ніколи не забувають образу