RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Зробіть крок до мрії: гороскоп за картами Таро на 22 травня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп за картами Таро на 22 травня 2024 обіцяє успішний день для всіх знаків Зодіаку, сповнений корисних та несподіваних новин.

Деяких знаків чекають перешкоди на шляху до успіху, проте подолавши їх ви станете на крок ближче досягнення мрій.

Про це пише "Слова і Фрази".

Читайте також: Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Овни – Колесо Фортуни

22 травня 2024 року передбачає для Овнів пригоди та несподівані новини, які можуть внести зміни у вашу звичайну рутину, але водночас пролити світло на ваше майбутнє. Карти радять вам у середу покластись на свою долю і не поспішати, бо це початок сприятливих подій у вашому житті. Дозвольте подіям розвиватися природно, щоб не злякати удачу.

Телець - Верховна Жриця

Карта Верховної Жриці для Тельців, символізує покірність всесвіту та спокій. Утримайтесь від втручання у перебіг подій, це допоможе уникнути серйозних помилок. Найбільше це стосується спілкування з близькими людьми, де грубість може викликати образи.

Близнюки - Повішений

Близнюки звільняться від зобов'язань, нервів та непотрібних зв'язків. Гороскоп на середу пророчить обмеження та заборони, в цей період бажано частіше стримувати емоції. Життя навколо вас постійно змінюється, але ваші цілі тимчасово призупинені через власні помилки. Необхідно позбавитися від перешкод і занепокоєнь.

Рак - Двійка Жезлів

Для Раків випала карта Двійки Жезлів. Перевірте свою здатність відповідати за власні дії та приймати правильні рішення. Вас очікує важливий вибір, який має бути зроблено, від цього залежать значний період вашого майбутнього життя. Прийняття помилкового рішення втягне вас у клубок непотрібних інтриг та пристрастей.

Лев - Лицар Жезлів

Карти Таро, радять Левам бути більш стриманими, оскільки ваші події можуть спричинити зайву збудливість. Карта Лицаря Жезлів є символом пристрасті та бажання жити повним життям. Сьогодні вона може стати поштовхом до дій, які приведуть до великих змін, але може виникнути ризик, пов'язаний з нетерпінням, і схильністю до перебільшень.

Діва - Четвірка Кубків

Для Дів випала карта Четвірки Кубків, яка повідомляє про корисний, але складний день. На вас чекають думки про проблеми, що виникають у житті. Ви – господар свого щастя і не повинні розраховувати лише на допомогу інших. Гороскоп на середу говорить, що потрібно побути на самоті.

Терези — Десятка Кубків

Ця карта символізує гармонію та кохання. Сьогоднішній день буде наповнений теплими емоціями та почуттями. Напевно, станеться щось, що змусить вас подивитись на життя з нової перспективи. Це стосується особистих аспектів вашого життя.

Скорпіон - Дама Денаріїв

Для Скорпіонів випала карта Дами Денаріїв, яка символізує жінку, що прагне громадського визнання і сімейного добробуту. Цей вплив може пройти осторонь, тому що ви можете бути надто заклопотані роботою і не звертати уваги на особисті проблеми. Однак прогноз на завтра пророкує, що це може бути правильним рішенням. Ваші жертви будуть оцінені, і люди навколо побачать, наскільки потрібні вам заохочення та похвала

Стрілець — Четвірка Мечів

Ця карта символізує боротьбу за своє місце у світі. Вам доведеться доводити свою правоту, щоб не зіпсувати власну репутацію. Гороскоп, складений за картами Таро, рекомендує обмірковувати кожен крок і діяти обережно, щоб уникнути негативних наслідків своєї грубості.

Козеріг - Король Кубків

Для Козерогів випала карта Короля Кубків, це символ прагнення до духовного розвитку і звільнення від обмежень свідомості. Ця карта віщує яскраву і незабутню подію, що кардинально змінить ваше життя.

Водолій — Четвірка Жезлів

Четвірка Жезлів має особливе значення у розкладі карт. Сьогодні Водоліям треба виконати купу важливих завдань, що стануть відправною точкою для нового періоду їхнього життя. Карта несе у собі сильну і позитивну енергетику.

Риби - Дама Жезлів

Рибам випала карта Дами Жезлів, що є символом впевненості у собі, гармонії та довіри. Можливо, ви проявите ініціативу, яка буде добре сприйнята вашим оточенням та високо оцінена керівником. Знайте, що навіть найсміливіші пропозиції можуть виявитися вдалими та корисними. Не бійтеся ризикувати та рухатися вперед.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками цього тижня.

  • Вас може зацікавити:

Минуле постукає в двері: ці знаки Зодіаку відновлять розірвані стосунки в кінці травня

Останній тиждень травня переверне життя трьох знаків Зодіаку: кому треба запасатися валідолом

Травень-2024 переверне життя цих знаків Зодіаку: для кого почнеться зірковий час