RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Найкраща пора року: три знаки Зодіаку, які обожнюють літо

Літо – пора, яку обожнює велика кількість людей по всьому світу, адже природа розквітає в повній красі, дні стають довшими, а ночі теплішими. Проте ці три знаки Зодіаку насолоджуються літом по-особливому – вони обожнюють літо і відчувають особливо потужну енергію в цей сезон.

Про це для ТСН розповіла астрологиня Людмила Булгакова.

Читайте також: Запам’ятають на все життя: ці три знаки Зодіаку чекає незабутнє літо

Овен (21.03 - 20.04)

Овни, знак молодого і пристрасного вогню, з нетерпінням чекають на літо. Їм подобається все, що пов'язане з цією порою: і спека, і дощі, і щедрий врожай овочів та фруктів. Вони із задоволенням насолоджуються сонячними променями, отримуючи як корисну енергію, так і необхідний вітамін D.

Діва (22.08 - 23.09)

Діви люблять літо за можливість частіше виходити у світ і демонструвати свої численні наряди, які не потрібно приховувати під плащами та куртками. За сезон представники цього знаку встигають "вигуляти" всі свої вбрання, створюючи різноманітні, але завжди елегантні образи. Восени та взимку, в очікуванні нового літа, вони переглядають численні фотографії, згадуючи про яскраві літні прогулянки.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці захоплюються літом завдяки своїй пристрасті до подорожей. Вони вважають, що подорожувати в теплу пору року набагато приємніше та зручніше, ніж у холодну. Повернення з теплих країн додому, де лежить сніг і стоїть мороз, не приносить їм радості. Літо також є ідеальним часом для відпочинку на морських пляжах, без яких вони не уявляють свого життя.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали, що принесе Квіткова повня знакам Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Гроші будуть литися рікою: чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють цього літа

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні