RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Ніколи не впадають у депресію: сім чоловічих імен, які приносять радість та щастя

Астрологи, які раніше назвали найбільш лицемірних людей за знаком Зодіаку, відкрили чоловічі імена, наповнені позитивною енергетикою та харизмою.

"Апостроф" розповідає, володарі якихось чоловічих імен приносять щастя.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Захар

Давньоєврейське ім'я, яке можна перекласти як "що пам'ятає Бога". Хлопчик з таким ім'ям виявляє особливе занепокоєння про інших і має поступливий характер.

Ігор

Це ім'я прийшло від скандинавського імені Ingvarr, що складається з двох основних частин: "Ing" (скандинавський бог достатку) і "varr" (об'єкт, що охороняється). Тому його значення можна перекласти як "охоронюваний богом Інгом".

Станіслав

Найімовірніше, ім'я має польське коріння. Його значення можна трактувати як "набути слави". Хлопчик із таки ім'ям дуже емоційний і рухливий у дитинстві, цілеспрямований і завжди знає, чого хоче.

Гліб

Деякі дослідники вважають, що ім'я з'явилося в Скандинавії і перекладається як "улюбленець богів". Інші стверджують, що це старослов'янське ім'я, що означає "земля". Веселий і позитивний хлопчик, який вміє працювати задля досягнення своїх цілей.

Фаддей

Також є дві версії походження цього лаконічного, але красивого імені. По першій, воно походить від давньогрецької мови і означає "серце". По-іншому, це ім'я має єврейське коріння і перекладається як "дар Бога".

Демид

Ім'я з'явилося у Стародавній Греції і означає "мислитель бога". У дитинстві Демид вміє порозумітися з усіма як однокласниками, так і вчителями.

Гордій

Ще одне давньогрецьке ім'я. Трактується як "гордий". Такі хлопчики відрізняються дружелюбністю, працьовитістю, цілеспрямованістю та рішучістю.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року