RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Бунти в Росії та "всесвітня пожежа": астролог дав прогноз щодо війни на 2024-2025 роки

Сонячний максимум у період 2024-2025 років може спровокувати соціальну напругу та бунт. Події в цей період в світі будуть куди більш важливі, ніж просто війна в Україні.

Так вважає астролог Дмитро Уранус.

Читайте також: Нова допомога від союзників і перемога: старець Самуїл чітко побачив завершення кривавої війни

"Звичайно, всім українцям хотілося б бачити бунт і революцію в Росії. Але по циклу сонячної активності практично неможливо передбачити, де вистрілить соціальний вибух на цей раз. Є тільки непрямі вказівки", - відзначає астролог.

За його словами, не всі максимуми сонячної активності приводять до війн, бунтів і революцій.

"Люди в окремо взятій країні, в спокійних, ситих і мирних обставинах практично не реагують на ці впливи Сонця. Сонцю немає чого "підпалювати" у абсолютно спокійних і задоволених життям людей. ...У країнах, де уряди і влади, перед сонячним максимумом, доводять людей до відчаю, підводять їх до почуття безвихідності, страху, невпевненості в завтрашньому дні – дуже ризикують отримати соціальний вибух або бунт", – переконаний Дмитро Уранус.

За його переконанням, в якій країні уряд сильніше перегне соціально-економічну та психологічну планку, в тій країні і буде наступний найближчий соціальний бунт.

За словами астролога, астрономи прогнозували помірний максимум, помірну активність Сонця, а вона вже перевищила показники 2014 року, і продовжує рости. Це вказує на те, що події в період 2024-2025 років будуть куди більш важливими, ніж просто війна в Україні. Це вказівка на можливу світову пожежу, на величезні зміни у всьому світі.

"Правителям провідних країн необхідно обережніше приймати свої рішення, вони можуть бути небезпечними для всього світу", - відзначає він.

Раніше "Апостроф" публікував пророцтво старця Самуїла про завершення кривавої війни.

  • Вас може зацікавити:

Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що ще влаштують росіянам ЗСУ і Путін