RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Настрій буде зіпсовано: 5 пар знаків Зодіаку, яким не варто разом їхати на відпочинок

Астрологи, які раніше назвали головних щасливчиків літа, назвали знаки Зодіаку, яким не варто вирушати у відпустку разом.

"Апостроф" розповідає, для кого з представників зодіакальних сузір'їв спільна поїздка на відпочинок може стати кошмаром.

Читайте також: Кохатимуть один одного вічно: три зодіакальні пари, які є справжніми спорідненими душами

Овен та Рак

Овен заповзятливий і завжди готовий до дії. Рак любить спокій і відпочинок, і ідеальний відпочинок для нього – біля басейну або спа-центру. Кожному з них краще знайти супутника життя, що поділяє їхні інтереси.

Близнюки та Діва

Близнюки відомі своєю спонтанністю та любов'ю до змін. Діва любить, щоб усе було розплановано до найдрібніших деталей. Ця комбінація може призвести до сильного стресу та напруги на відпочинку.

Лев та Скорпіон

Лев любить бути в центрі уваги і насолоджується розкішшю. Скорпіон, навпаки, більш схильний досліджувати глибокі та загадкові аспекти місця призначення, часто віддаючи перевагу менш відомим місцям і більш інтимним переживанням. Їхня відпустка легко могла закінчитися драматичним конфліктом.

Стрілець та Козеріг

Стрілець - справжній волелюбний дух, який любить досліджувати світ спонтанно, часто без наперед складеного плану. Однак Козеріг віддає перевагу структурі та порядку. Він наперед спланує кожну деталь відпустки, від проживання до заходів.

Водолій та Телець

Водолій любить пригоди та нові технології. Телець віддає перевагу комфорту та звичній обстановці. Їхні різні точки зору часто викликають розбіжності.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року