RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

​Саміт у Швейцарії стане початком кінця війни: астролог Влад Росс назвав жінку, яка врятує Україну

Саміт, який відбувся 15-16 червня у Швейцарії, стане початком кінця війни. Якщо ж переможцем виборчих перегонів у США стане Ніккі Гейлі, яка може замінити Дональда Трампа, це принесе Україні перемогу.

Про це розповів відомий український астролог Влад Росс.

Читайте також: Росію чекає кара, страшніша за ядерну війну: провидець Зул-Кахар отримав видіння про війну в Україні

На його переконання, перший самміт миру поклав початок кінця війни.

"Меркурій у поєднанні з Венерою і Сонцем - це сильні світу цього. Сонце - це ті люди, які приїхали на саміт, говорить про те, що початок кінця війни покладено. Перший тайм означає перемир'я, він почався тут у Швейцарії, другий тайм відбудеться в Саудівській Аравії. Особливо я переконався в цьому, коли Володимир Зеленський відвідав цю країну напередодні саміту в Швейцарії. Тепер це 100% означає, що другий саміт буде саме там. Тільки незрозуміло, чому у першому таймі був Ватикан – столиця божественного світу, який не підписався під резолюцією про мир", - розповів астролог.

За словами Росса, розташування планет на небосхилі говорить про те, що якісь доленосні події повинні статися вже найближчим часом.

"Або ми переходимо до стадії миру, або, навпаки, до Третьої світової війни", - прогнозує він.

Також Влад Росс висловився про можливі терміни завершення війни. На його переконання, варто дочекатися закінчення виборчих перегонів у США.

"Ми чули, що Зеленський говорив про місяці – нас переконують, щоб ми капітулювали, віддали свої території. Взагалі я дуже раджу Володимиру Зеленському ще трохи почекати і перетерпіти Джо Байдена і Джейка Саллівана, щоб дочекатися коли вони підуть. Зараз можна погоджуватися і тягнути час, але рівно до того часу, коли в Білий дім зайде новий президент США", - зазначає астролог.

Як пояснив Росс, великі шанси на успіх на виборах матиме губернатор Каліфорнії Ґевін Ньюсом, це буде в тому разі, якщо Джо Байден зійде з дистанції. Але якщо до влади прийде Ніккі Гейлі, яка може замінити у перегонах Дональда Трампа, це буде справжня рятівниця України – жінка нас врятує і принесе перемогу.

Нагадаємо, раніше старець Захарія назвав рік закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Коли Україна переможе і закінчиться війна: у монастирі знайшли пророцтво старця

Буде ще цікавіше: мольфар розповів, що влаштують ще росіянам ЗСУ та Путін

Цей процес буде плавним: астрологи та математики назвали рік закінчення війни в Україні